'Eclipse' Trivia Quiz: Test Your 'Twilight' Knowledge!

Before you see the movie, answer these questions from the book to see how much you really know!

1. What does Edward say he’ll miss most about Bella when she becomes a vampire?

a.The color of her eyes
b.Her sweet smell
c.Her half-smile
d.The beat of her heart

2. Edward tells Charlie that he has received acceptance letters from Harvard, Dartmouth, University of Alaska and which other college?

a. Syracuse University
b. Amherst College
c. Columbia University
d. Princeton University

3. When Victoria finally confronts Bella, she has a young vampire with her. Who is Victoria's henchman?

a. Royce
b. Riley
c. James
d. Bree

4. Who was the very first vampire to create a newborn army?

a. Benito
b. Laurent
c. Victoria
d. Carlisle

5. When Edward saw Bella’s fright at a large wedding, where did he say they could be married?

a. Las Vegas
b. In the restaurant where they ate their first dinner together with only family attending
c. At the Cullen home with only Charlie attending
d. Under the tree where he first took her on the ride of her life

6. When Bella was on the verge of frostbite, what did Jacob do for her that Edward couldn’t?

a. Told her he loved her and everything would be okay
b. Gave her advice on how to stay warm
c. Made a fire for her to stop her from shaking
d. Got in a sleeping bag with her and used his body heat to make her warm

7. Who did Edward dismember in the fight with the newborn vampires?

a. Riley
b. Seth
c. Victoria
d. Jake

8. When Rosalie and Bella were speaking about Rosalie’s beginnings as a vampire she revealed to Bella that:

a. She was jealous that Edward desired Bella more than her
b. She wanted Bella’s life, the human one she was debating ending to allow Edward to make her a vampire
c. She wished she could have someone to grow old with and share grandchildren with
d. All of the above

9. Where did Bella have a part-time job?

a. A fast-food restaurant in La Push flipping burgers
b. Forks Diner as a waitress
c. Newton’s Olympic Outfitters
d. Cleaning the high-school cafeteria on weekends

10. Bella begged Jacob to understand the Cullen family, but he said their existence went against nature. When Bella reminded him that as a werewolf he was also a supernatural being, Jacob replied:

a. “What I am was born in me. It’s a part of who I am, who my family is.”
b. “I’m human.”
c. “Normal humans run away from monsters, Bella.”
d. “Is he ready to kill me?”

11. Who initially broke the vampire/werewolf treaty?

a. Edward
b. Jacob
c. Bella
d. Victoria

12. When did Bella notice her clothes were missing from her bedroom?

a. When she returned home from school
b. After the fake slumber party
c. After her shift at work
d. After she met up with Jacob

13. Who were the three vampires that ushered Jasper into his new life?

a. Maria, Nettie and Lucy
b. Lola, Michelle and Ashley
c. Carol, Heather and Mary
d. Martha, Carly and Samantha

14. Who are the werewolves that are part of Jacob’s pack?

a. Misha and Chris
b. Matt and Michael
c. Quil and Embry
d. Greg and Peter

15. What does Bella say right after Jacob kisses her for the first time?

a. "Don't ever do that again."
b. "That was amazing."
c. "Edward is going to kill you."
d. "Are you done now?"

Click here to download the quiz! Print it out and share with your friends!

Answers:
1.d, 2.a, 3.b, 4.a, 5.a, 6.d, 7.c, 8.d, 9.c, 10.a, 11.b, 12.b, 13.a, 14.c, 15.d

Have you read all the Twilight books or are you just a fan of the movies? Chime in below!

Like This? Read These:
- Twilight Package: Escape Into Eclipse!
-
Need a New Moon Refresher? Read Our Cliffs Notes!
-
PHOTOS: 13 Reasons to Join Team Edward
- VIDEO: How Dakota Fanning Goes from "Normal" Teen to Evil Vamp

Like this? Want more?
preview
Connect with Us
Follow Our Pins

Yummy recipes, DIY projects, home decor, fashion and more curated by iVillage staffers.

Follow Our Tweets

The very dirty truth about fashion internships... DUN DUN @srslytheshow http://t.co/wfewf

On Instagram

Behind-the-scenes pics from iVillage.

Best of the Web