12/10 board update

Avatar for cmbren
iVillage Member
Registered: 12-22-2000
12/10 board update
4
Mon, 12-10-2012 - 12:39pm

Hello all,

I know some of you have been experiencing difficulties the message boards, so I wanted to share the latest information. Here is an update posted on the iVillage Help board from our Community Director, Jessica :

http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/latest-update-12-10-12

Hi, everyone.

I know I haven't posted an update in quite some time. Unfortunately, there's not much to report. Here's why:

When the boards started experiencing slowness -- pages taking forever to load, pages timing out and failing, etc. -- that became the top priority for the tech team. Shortly after they started investigating, it was brought to our attention that the slowness on the boards was slowing down the rest of the site as well. What started out as a message boards fix turned into a site-wide fix, with many more moving parts to take into account.

They're still working on these issues, including the login & posting failures. (The two issues are related, turns out.)

One small fix did go through though -- they raised the character limit for signatures from 255 to 1000. I bet many of you have seen signatures showing up again?

I'm getting an update from the tech team about the login/posting bug this morning, and I'm meeting with the higher-ups (all of them) at iVillage on Wednesday. We need a final solution to all of the issues we're having -- everyone here agrees on this. We can't keep going the way we are, and we know it. Should be an interesting meeting!

Thanks!

Jess

iVillage Member
Registered: 04-09-1999
Mon, 12-17-2012 - 9:49am

Took 10 tries to sign in this morning....No not going to use another browser...Google Chrome works well with everything and before the changes it worked fine with ivillage...They really really need to get their act together before it is a ghost town...Ruth


 


Avatar for zions_daughter
iVillage Member
Registered: 04-18-2001
Thu, 12-13-2012 - 9:01pm
Ruth, I'm sorry you're having so much trouble! Have you tried another browser? I have three installed in Windows and two options in Linux, so I just keep trying until one browser works for me. I know it can be frustrating, though.

iVillage Member
Registered: 04-09-1999
Thu, 12-13-2012 - 7:06pm

Do you have any idea how annoying it is to have to sign in to ivillage to post...and not only sign in once but up to 8 or 10 times before it says I am authorized to post....Getting to the point of saying forget it...and not come here at all...It really takes the fun out of message boards when it becomes a chore to post...After this long Really really disappointed that there are still so many problems...

Ruth


 


Avatar for zions_daughter
iVillage Member
Registered: 04-18-2001
Mon, 12-10-2012 - 1:05pm

Aw man, I'm sorry they've had snowballing tech issues! (No pun intended with snow accumulating here and colder temps.) Hope things start falling into place!