I Can't Remember....

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
I Can't Remember....
15
Sun, 11-04-2012 - 1:50pm

...the last time we had a day where no one posted.   I am so sad.   Something has got to give.   Where is everyone?!?!

 photo BeachChairsRed.jpg

Pages

iVillage Member
Registered: 10-10-2003
Mon, 11-05-2012 - 6:09pm

I posted 4 posts last night... I am trying =),..

I hate IE - it is slower then molasses.. and more ADS then anything !!

I can't figure out my siggy yet..

And wow  no CM posts today ??

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Mon, 11-05-2012 - 3:02pm
Yeah, I agree, Tracy... just keep doing what you're doing ... I have come to not like the iVillage guru very well... especially when he's meditating!!

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Mon, 11-05-2012 - 2:59pm
Did my post go twice??? Man oh man.... lol

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Mon, 11-05-2012 - 2:57pm

I know no one is intentionally hurting anyone.   This whole situation is just the pits.   Daisy, that last WOTD post you wrote wouldn’t open for anyone.   That was the Guru Meditation thing.   I tried.   Many times.   Maybe I’ll go look at it again and try now.

Seems like we have different, but complex, issues every day.   I can’t wait until the office if fully functional again and they get this fixed for good.   AND DON’T CHANGE IT.

I have tried to copy my post to have it on reserve if it gets eaten as I post it.   It didn’t work so I am afraid to try that again.   I went to paste what I had copied, and I had nothing available to paste. 

 photo BeachChairsRed.jpg

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Mon, 11-05-2012 - 1:49pm

I had to log in three times here at work this morning before it finally let me post. 

I had the same problem at home over the week-end... i think it is just so weird that I never had that problem until this week-end... here I thought I was going to be okay with the logging in issues... nope...

I know what you mean about no responses, Tracy... I didn't get any from a couple of my WOTD posts... but, that's normal... I only ever got a few to begin with... well, except when the word was a little suggestive or controversial... lol.

Tracy, have you tried just copying your post from this page after you type it but before you hit "post?"  Sometimes I had to do that even before the newest changeover.... because it would tick me off to lose a long post I'd been working on a long time. 

I have been copying after I type it here regularly since I lost a big one a couple weeks ago.... it's way easier than opening WORD and type it there, copy and then come & paste it here.  It seems to be working... i've lost a couple but luckily all I had to do was "paste" it again...   But, I guess doing it in WORD will let you use all different fonts & colors.... maybe I should start doing it too.... then I can "funkify" as Cara calls it.... lol

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Mon, 11-05-2012 - 1:47pm

I had to log in three times here at work this morning before it finally let me post. 

I had the same problem at home over the week-end... i think it is just so weird that I never had that problem until this week-end... here I thought I was going to be okay with the logging in issues... nope...

I know what you mean about no responses, Tracy... I didn't get any from a couple of my WOTD posts... but, that's normal... I only ever got a few to begin with... well, except when the word was a little suggestive or controversial... lol.

Tracy, have you tried just copying your post from this page after you type it but before you hit "post?"  Sometimes I had to do that even before the newest changeover.... because it would tick me off to lose a long post I'd been working on a long time. 

I have been copying after I type it here regularly since I lost a big one a couple weeks ago.... it's way easier than opening WORD and type it there, copy and then come & paste it here.  It seems to be working... i've lost a couple but luckily all I had to do was "paste" it again...   But, I guess doing it in WORD will let you use all different fonts & colors.... maybe I should start doing it too.... then I can "funkify" as Cara calls it.... lol

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 02-06-2004
Mon, 11-05-2012 - 12:18pm
I agree with Missy. In no way do we want to hurt anyone's feelings. I really enjoy coming to the boards and catching up with everyone. But I'm not going to run through all the posts to see if I miss one or not. And logging in over and over...I NEVER log out. This Wednesday will be 4 weeks...

 photo PinkUmbrella_zps59410ee1.jpg

iVillage Member
Registered: 07-23-1998
Mon, 11-05-2012 - 11:31am

Let me see if this works. Tracy, I don't want to hurt your feelings. None of this is your fault. The boards are driving me CRAZY! I don't come to even look at them but maybe twice a week. They are not working for me all the time. It's jumping all over again. Sometimes I can post sometimes I get that error message. Some of the posts open up for me and other times it just rolls and rolls and goes nowhere. I don't have the patience for it. This should be working by now. It's been a monthnow, I think. Ridiculous!

I don't want your feelings to be hurt. That's the last thing I want. It's just the boards..........sigh

Now, let's see if this actually posts!

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Mon, 11-05-2012 - 9:12am

I can see PPWM, but it still will not open for me.   I try it every day.

I had to log in three times from work.   The first two I was unauthorized to post comments.   I don't know why I wasn't still logged in from Friday.

 photo BeachChairsRed.jpg

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
Mon, 11-05-2012 - 8:56am
Can you see the Please Play With Me thread????

Pages