Please?

iVillage Member
Registered: 06-29-2007
Please?
7
Wed, 11-14-2012 - 9:54pm

Is there anyway we could start a new PPWM thread? I know there is attachment to the old one but I can't get it to open and feel like I am missing out....I have been trying for the past week, I even downloaded google chrome....I can open new posts but not that one....I miss my girls....


Cry

 photo augustafeb21.gif

iVillage Member
Registered: 06-29-2007
In reply to: gussieb
Mon, 11-19-2012 - 9:45am
All I ever get is that 503 message... So yep.

 photo augustafeb21.gif

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
In reply to: caraleas
Thu, 11-15-2012 - 8:50am

Ugh - after all that advice, now I am getting the 503 message in the PPWM thread! And one round of "you are not authorized to post" and having to log in again in this thread.

Grrrr.....Yell

iVillage Member
Registered: 07-23-1998
In reply to: bayliebug
Thu, 11-15-2012 - 8:10am

I did what Cara said a while back. I was able to open it at one point, now I can't. It rolls and rolls and then I get the error message.

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
In reply to: gussieb
Thu, 11-15-2012 - 7:16am

Ditto what Cara said.   I hate the feed with the newest first, but if that's what works that what I'm doing.

I'm okay with starting a temp one until these tech issues are fixed.   What I hate to give up is the longevity of that thread.   2005?   We are moving in on the 10-year anniveresary.

iVillage Member
Registered: 02-12-2002
In reply to: gussieb
Thu, 11-15-2012 - 6:38am
It didn't work for me for a long time either Guss. Now it is hit or miss but more hit now. I click on it then walk away and let it load. That seems to work most the time. If I get the error message and I have time I log out and back in. That works some of the time. Can you open and read the DYK post?

 photo RainyDay_zpsece18f80.jpg

iVillage Member
Registered: 06-29-2007
In reply to: gussieb
Wed, 11-14-2012 - 11:17pm
Just tried that, didn't work:-(

 photo augustafeb21.gif

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
In reply to: gussieb
Wed, 11-14-2012 - 10:48pm

Guss, have you tried changing your preferences to sort topics by time of most recent post? That might get you past some of the error issues in the thread.

Click on "Edit My Preferences" in the quick links on the right hand side of the board.

Click on the General tab.

Check the box "Sort topics by time of most recent post"

Click the orange save box.

No promises, but that is how I first got back into the PPWM thread!