QOTD for MONDAY

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
QOTD for MONDAY
5
Mon, 10-29-2012 - 5:58am

What issues are you still having?   That is assuming you can post.

 photo BeachChairsRed.jpg

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Mon, 10-29-2012 - 6:11am

I know Mel in Canada is struggling. This is her latest, via email:
I wonder when I will be able to get back on ivillage.... ivillage.ca doesnt even load now... and ivillage.com wont let me sign in, OR create a new account! grrrrrrr

I still can't do anything with my profile. If I try to change my sig or a preference I am told that my email is already in use and it won't let me alter anything.

I still can't see replies or post when using Chrome or Firefox.

I can't see PPWM. Is it still there for some of you?

I am losing about 80% of my posts when I post them. I write, I post, and it immediately goes to "web page cannot be displayed" and I have lost all that I wrote. For that reason I am writing everything in Word so it's saved. Writing there, then copy and pasting is quite a pain.

 photo BeachChairsRed.jpg

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
Mon, 10-29-2012 - 9:18am
I am doing pretty well. I have lost a few posts. Most of the error codes appear to be gone, I can see the Please Play With Me post. I think everything that was expected to be working for us actually IS working for me. Awaiting the rebuild of "marked as read" posts, but I know that is not the biggest priority right now. I really hope we can get everybody back on board, soon... people's routines are changing, and I am afraid we will lose them!

iVillage Member
Registered: 10-10-2003
Mon, 10-29-2012 - 5:09pm

I can only read replies and post under IE - everything looks the same- cept lots of pop ups and ads..

I tried to add a sig- I have none right now. Said my email was in use.

I just saw the PPWM thread but it wont open.

I can change my font/size but no color.

And thats about it !

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Mon, 10-29-2012 - 6:36pm

Well, it seems like each day or two something starts working for me...

I had to send a request to change my e-mail address and after that my sig showed up and I was able to change it.

What I am really waiting for is "marking posts as read" and having it "jump to the most recent or unread post" when I open a thread that I've already opened before.

I do see the PPWM thread but haven't tried opening it today.... would not open yesterday when I tried.

I also am scared that we are going to lose some.... seems like we already have lost some, sad face Frown

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Tue, 10-30-2012 - 6:29am

I love seeing the PPWM thread- just wish I could open it. Guru meditation error. Oh well, it's all slowly coming back. Other than seeing that thread, no progress on my end yesterday. I still can't see replies or post from Chrome or Firefox. I still can't do anything with my profile. But I can read and post from IE.

 photo BeachChairsRed.jpg