Still Having Issues?

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Still Having Issues?
25
Wed, 12-05-2012 - 7:26am

I want to make a list of tech issues people are still having so we can see if it’s already reported, already on their fix list, etc. 

They seem to ask what browser system you are using a lot so can you please include that info?  That’s Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, etc.

 

I am still sometimes getting “not authorized to post comments” when I post from work.   It’s Google Chrome there.   I have to log in 4-5 times before it will work.

I can sometimes post from my phone, sometimes not.   I have only had success using Quick Reply.  My phone uses Safari.

Every now and then I get the Guru Meditation message when trying to open the Please Play With Me thread.

About half the time I post I lose my post.   I hit post and the screen tells me the website cannot be found.

My sig is jumping but I know that one is on the fix list.

Pages

iVillage Member
Registered: 02-06-2004
Wed, 12-05-2012 - 8:58am

1 step forward, 3 steps back....

I use Firefox.

repeated log in's

I got a message today about "can't find forum page you are looking for"

I'm about sick of having to read posts backwards because the PPWM thread doesn't work right.  I know I'm missing stuff, because I'm not sure what is the newest/oldest posts.

 photo PinkUmbrella_zps59410ee1.jpg

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Wed, 12-05-2012 - 1:59pm

I was having problems of not getting to the first unread post in a thread but it seems to be working again at this particular moment in time.

I do have to sign in a few times before I can post... and then, sometimes it looks like I'm not signed in but I am still able to post.

I hate not being able to funkify our posts but I know they say they are working on that ... and knew it wasn't going to be available until they built it in.

I still cannot open Q&E at all on my phone (Evo)

I use Firefox  most the time at home and at work.

I hate that not everyone can get into the PPWM thread... grrr!

I guess the glitch that bugs me the most is it not taking me to the most recent unread post in a thread.

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 11-01-1999
Wed, 12-05-2012 - 2:37pm

My computer is a year-and-a-half old Acer laptop running Windows 7, IE 8

I haven't seen the inside of Please Play With Me in weeks. I still get Error 503 Guru Meditation.  I wish the guru would stop contemplating his navel and get on with it?

Moe died 2 months ago.  Daisy made me a new siggy.  I have been unable to delete the old one and upload the new one.  We should at least put angel wings on poor old Moey.

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
Wed, 12-05-2012 - 7:44pm

I am not having a ton of issues, but I often post and the screen that comes up afterwards shows me this same post box with my comment in it, not the actual post confirmation screen. I have learned not to hit post again, because that winds up with double posts. I use Firefox, and it has happened in a variety of threads.

Also, I seem to be flicking back and forth between my Christmas sig and Thanksgiving sig at random. Not sure how that happens. The Thanksgiving sig I think I uploaded directly into iVillage, though, and the Christmas sig I direct linked from my Photobucket acoount. I think. I know the Christmas one is direct linked.

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
Wed, 12-05-2012 - 11:20pm

OK ... I am now unable to get into PPWM (on Firefox). Guru meditation 503 error.

I hit the post button for this thread, and it made me sign in again, then showed a comment saying I was unauthorized to post. Then I hit the post button again and it gave me this screen, so here I am.

I don't understand why they can't seem to fix even ONE thing and have it STAY fixed! Is there ANYTHING that we have seen improvements on that has actually lasted???????Yell

I am so aggravated!

Avatar for CMEvelyn
iVillage Member
Registered: 05-29-2012
Thu, 12-06-2012 - 12:02am

Thanks for all the info. I think the tech team is aware of and already working on some of the issues listed, but I've copied everything for them in case there's something missing. I can't tell you how much we appreciate your patience and understanding, and thank you all so much for hanging in with us.

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Thu, 12-06-2012 - 6:53am

Big sigh....

I had to log in to post here. After I logged in I was not authorized to post comments. Twice. After my fourth log-in, it looks like I can post now.

I tried to get into PPWM before opening this thread. Yup, the Guru is still meditating. I was able to post yesterday.

So, so frustrating.

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Thu, 12-06-2012 - 9:56am

I knew I should not have said that the "going to the first unread message in a thread" was working yesterday.... not working for me today... ugh!

Evelyn, thanks for taking our complaints and frustrations to the powers that be.... we appreciate anything you can do to help move things along.

I, too, am thankful everyone is sticking around and not running off in their frustration.... our Q&E gals are the best!!

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Thu, 12-06-2012 - 10:29am

Okay, an issue I forgot about yesterday....

When I post to the PPWM thread, after my message has been posted... I get this screen...

No messages at all.... I then have to go to page 457, let that load and then click on page 458 in order to get any of the messages on 458....

Not sure if that is just my computer (although it has never done that in the past) or if it is a real issue that needs taken care of.... just an FYI, Evelyn...

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Thu, 12-06-2012 - 3:03pm

I just had to log in five time to be able to post this.   So VERY frustrating.   It keeps saying I am not authorized to post. 

I just tried to look up an older recipe I posted.   It's for Homemade Spaghetti Sauce.   The post is there, as well as the comments, but the content of the recipe isn't there.   It just looks like a blank post.   Again, SO frustrating. 

 photo BeachChairsRed.jpg

Pages