Still Having Issues?

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Still Having Issues?
25
Wed, 12-05-2012 - 7:26am

I want to make a list of tech issues people are still having so we can see if it’s already reported, already on their fix list, etc. 

They seem to ask what browser system you are using a lot so can you please include that info?  That’s Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, etc.

 

I am still sometimes getting “not authorized to post comments” when I post from work.   It’s Google Chrome there.   I have to log in 4-5 times before it will work.

I can sometimes post from my phone, sometimes not.   I have only had success using Quick Reply.  My phone uses Safari.

Every now and then I get the Guru Meditation message when trying to open the Please Play With Me thread.

About half the time I post I lose my post.   I hit post and the screen tells me the website cannot be found.

My sig is jumping but I know that one is on the fix list.

 photo BeachChairsRed.jpg

iVillage Member
Registered: 02-12-2002
Fri, 12-07-2012 - 6:50am

I have no idea where to start with this because every time I come here it is a different set of problems.  After all this time I am back to not being logged in - not being authorized to post - not being able to open the PPWM thread or some of the others for that matter.  

It keeps taking me back to the oldest post 1st even with me changing it over and over and over again to newest-oldest.

It tosses me out and sends me to the home page over and over again

I can not get to any threads past the ones listed on the 1st page including the recipe section

I am truly ready to give this up.

 photo RainyDay_zpsece18f80.jpg

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Fri, 12-07-2012 - 8:05am

I had another issue today.... I had it last week too but since it happened again today, I am reporting it.

I posted the Friday Five with some cute graphics.... when it posted there was a mess of this stuff : "bqwoq;lwkeihnap08q8t24pq084;swa';skdfz'[piew4ihjt'[q" on the top and bottom of the post. 

So, I clicked the OPTIONS button and clicked EDIT..... took out lines that were at the top and took out the pictures at the bottom so it wouldn't have all that "apw0ki321983owanjgp203" in it then hit POST. 

Go back to answer the questions myself.... "THIS POST CANNOT BE FOUND!"  Grrrr!

So I posted the Friday Five AGAIN and left out the graphics hoping that was the problem ....

I do not see it posted but I have noticed that it takes 5 or 10 minutes... sometimes longer... for my post to show up in the CHATTER area lately so, when I see it show up, I will check to see if it worked without the graphics.  If not... I am not going to be a very happy camper even if it IS Friday! 

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

Avatar for CMEvelyn
iVillage Member
Registered: 05-29-2012
Fri, 12-07-2012 - 4:03pm

I know I can't justify asking this, but please don't give up yet! It's true that some of the changes have caused other problems, and though it may seem like one step forward, three steps back, I can assure you that iVillage knows how it is affecting all of you, and has been listening to your concerns and complaints. They are working on solutions that will have us going only forward from this point. I'm sorry I don't have anything more concrete to offer at this moment, but please don't give up.

iVillage Member
Registered: 11-01-1999
Fri, 12-07-2012 - 10:01pm

Evelyn, I suggesst iVillage fire their entire tech team and start all over.

iVillage Member
Registered: 02-12-2002
Sat, 12-08-2012 - 9:46am

Makes one wonder where the tech team got their training from.

 photo RainyDay_zpsece18f80.jpg

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
Sat, 12-08-2012 - 3:58pm

Some of our recipes are actually missing! I ran across Tracy's Potato Soup recipe, and the post is empty!

http://www.ivillage.com/forums/food/recipes-cooking/quick-easy-cookbook/quick-easy-main-dishes/tracys-potato-soup

There are a couple posts I have run across that are blank except for the title, but it appeard that they had links to recipes. Pretty sure Tracy's soup would not have been a linked recipe!

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
Sat, 12-08-2012 - 4:05pm
Here is another one - recipe does not show up! http://www.ivillage.com/forums/food/recipes-cooking/quick-easy-cookbook/quick-easy-main-dishes/poverty-meal

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
Sat, 12-08-2012 - 4:41pm
Holy hell! A lot of our recipes are truncated - one or two ingredients are listed, and that is it! Like this: http://www.ivillage.com/forums/food/recipes-cooking/quick-easy-cookbook/quick-easy-appetizers/bacon-wrapped-asparagus and in case it is 'fixed' by the time you click the link, here is an image of how it looked when I saw it: http://screencast.com/t/5dGbR7PpLSEe and this one: http://www.ivillage.com/forums/food/recipes-cooking/quick-easy-cookbook/quick-easy-appetizers/warm-crab-dip http://screencast.com/t/jkJtq5FqyK

Avatar for caraleas
iVillage Member
Registered: 10-06-1997
Sat, 12-08-2012 - 4:42pm
an nice... no paragraph breaks in that post......

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Sat, 12-08-2012 - 6:21pm

I only had to log in twice to get here.   Is that progress?

Lots of the recipes I have looked up are blank.   I am just at a loss at the complete and total devestation this has done to our wonderful board.   Our board that we have worked on for years.

 photo BeachChairsRed.jpg