WA Missing

iVillage Member
Registered: 10-11-2002
WA Missing
4
Tue, 10-16-2012 - 6:31am

Wheres Word Associiation?????





Avatar for cmkarla
Administrator
Registered: 01-03-2001
In reply to: lxsgp
Tue, 10-16-2012 - 9:57am

Hi! A few things seem to be misplaced but I have let the tech team know and they are looking for your thread.How is everything else running for you?

Karla

Karla
Community ModeratoriVillage.com

Avatar for lsb210
iVillage Member
Registered: 07-18-2000
In reply to: lxsgp
Tue, 10-16-2012 - 10:17am
Test, this is only a test! Woo hoo! I can post!!! Karla responded very quickly to my email regarding our log in issues. She said: "Can you let me know what browser you are using? I am on there with FireFox but was having issues with Internet Explorer" I was using IE (internet Explorer). My daughters have also groaned at me that I need to switch to Google Chrome or Firefox. I downloaded Google Chrome, which will make my daughters happy, and the board loads beautifully. Hopefully we didn't lose our Word Association thread we've had going since 2003!!
Photobucket
Avatar for martycee2
iVillage Member
Registered: 04-22-2003
In reply to: lxsgp
Tue, 10-16-2012 - 10:23pm
Interesting..! can see that there were '2 replies' to this post however I haven't been able to figure out how to see them! The interesting thing is that every time I click on 'Reply' I find myself in the ozone but this time I selected 'Quick Reply' and "wah-lah" it gave me this option! Go figure?
Community Leader
Registered: 10-22-2001
Sat, 01-26-2013 - 4:40pm

;)...One of the many mysteries of our "New" Boards!

:)...

~hugs~

Nightangel