I did not have to sign in

Community Leader
Registered: 12-01-2003
I did not have to sign in
11
Fri, 01-18-2013 - 9:16am

am I dreaming????

Pages

Community Leader
Registered: 03-24-2000
Sat, 01-19-2013 - 12:12pm

I can sign in with IE at work.  I'm thinking that IE works different in Vista than Windows 7????  That's the only difference.

Photobucket

iVillage Member
Registered: 05-20-2003
Sat, 01-19-2013 - 10:49am

I'm using IE and signing in okay.

MMFallSiggy2010.png picture by greykits

Community Leader
Registered: 03-24-2000
Sat, 01-19-2013 - 10:05am

I tried to sign in with IE this morning.  It signs me into the main page but then looses me by the time I get to the boards and I can't sign in.  Going to email CMEvelyn.  Good thing for Firefox or I would be SOL.


Photobucket

Avatar for mullietucksmom
iVillage Member
Registered: 06-24-2003
Fri, 01-18-2013 - 8:32pm

This evening, I had to sign in twice.

  

Community Leader
Registered: 12-01-2003
Fri, 01-18-2013 - 6:46pm

I will have to see how it is after I shut down the browser again

Avatar for mullietucksmom
iVillage Member
Registered: 06-24-2003
Fri, 01-18-2013 - 5:57pm

YaHoo ..  Hope we're passed all of that problem. 

iVillage Member
Registered: 01-13-2005
Fri, 01-18-2013 - 4:16pm

I had to sign in once today.  That is how it has been for a few days for me.  Sure would be nice if they could get the board fixed again.....

iVillage Member
Registered: 05-20-2003
Fri, 01-18-2013 - 12:13pm

That happened to me one day but now I'm back to signing in twice to post like before.

MMFallSiggy2010.png picture by greykits

Community Leader
Registered: 03-24-2000
Fri, 01-18-2013 - 12:10pm

I just have been leaving my brower open all of the time.  I'm going to see if I can get in with IE when I get a chance.  I'm still using Firefox.


Photobucket

Community Leader
Registered: 12-01-2003
Fri, 01-18-2013 - 11:03am

did you have to?

Pages