All browsers ?

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
All browsers ?
12
Fri, 10-19-2012 - 10:05am

Are all broswers now working for the new boards ?
Know of at least 3 members who still can't get here.
One uses safari with her apple .. does that one work?
Others are using Chrome .. what about that?
I think I can iuse FF, IE & Chrome so wondering why others can't?
Thanks :)




Pages

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
In reply to: hugss
Sun, 10-21-2012 - 3:36pm

arryl wrote:
<p>No, I'm still not able to see replies on my ipad, I assume its going to be a few more days before they get that fixed, just trying to encourage people to hang in there, the mobile version is so important to most people now!  </p>


Good to know it's not just me thanks,
hard to encourage when I too am having a hard time with this stuff ::sigh::




Community Leader
Registered: 07-26-1999
In reply to: arryl
Sun, 10-21-2012 - 2:40pm

No, I'm still not able to see replies on my ipad, I assume its going to be a few more days before they get that fixed, just trying to encourage people to hang in there, the mobile version is so important to most people now!  

Photobucket
Avatar for vegiemama
Community Leader
Registered: 01-06-2000
Sat, 10-20-2012 - 8:11am

I have a boardie who can't access iVillage at all at home on her netbook.  She was finally able to access at work (using IE) but doesn't see any replies to threads, and she's also getting the "unknown email address" error, but it did let her post and she was actually able to see her reply.  I'm not sure if she saw anyone else's replies though.  She keeps pm'ing me and I've been encouraging her that she's not the only one experiencing tech difficulties.


Sue
Homeschooling mom to DD15 & DS11

CL of Homeschooling, Signature Showcase, Ectopic Loss, and Fertility Charting

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
In reply to: hugss
Fri, 10-19-2012 - 7:06pm

maybaby729 wrote:
<p>I've been trying for the last couple days to use the message boards on my ipad and all i can read is the original post. thats only have the time, the rest i keep getting error messages.</p>


Same here although when I try on my ipad I don't see any replies at all :(




iVillage Member
Registered: 12-07-2011
Fri, 10-19-2012 - 6:41pm

I've been trying for the last couple days to use the message boards on my ipad and all i can read is the original post. thats only have the time, the rest i keep getting error messages.

 Pregnancy Ticker
Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
In reply to: hugss
Fri, 10-19-2012 - 5:24pm

cdjessica wrote:
<p><blockquote class="quote-msg quote-nest-1 odd"><div class="quote-author"><em class="placeholder">hugss</em> wrote:</div>&lt;p&gt;Is Safari working?&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Members still not able to get to boards using IE after cleaning cookies, etc&lt;br /&gt;As well as not able to see all replies&lt;br /&gt;::sigh::&lt;/p&gt;</blockquote></p><p>I haven't heard any widespread complaints about Safari, like we had with IE. I'll certainly ask the guys to test it out though. </p><p>For the ones who can't log in to IE even after clearing their cache, are they getting any error messages?</p>

Most are being redirected to log in again after they log in.
One has received error message as well.
The gal using safari on her apple can't see any replies ..




Avatar for cdjessica
iVillage Member
Registered: 07-13-2011
Fri, 10-19-2012 - 4:09pm

hugss wrote:
<p>Is Safari working?<br /><br />Members still not able to get to boards using IE after cleaning cookies, etc<br />As well as not able to see all replies<br />::sigh::</p>

I haven't heard any widespread complaints about Safari, like we had with IE. I'll certainly ask the guys to test it out though. 

For the ones who can't log in to IE even after clearing their cache, are they getting any error messages?

...keep going!

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
In reply to: hugss
Fri, 10-19-2012 - 3:43pm

Is Safari working?

Members still not able to get to boards using IE after cleaning cookies, etc
As well as not able to see all replies
::sigh::




Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
In reply to: hugss
Fri, 10-19-2012 - 11:15am

cdjessica wrote:
<p><blockquote class="quote-msg quote-nest-1 odd"><div class="quote-author"><em class="placeholder">hugss</em> wrote:</div>&lt;p&gt;&lt;span style="font-family:comic sans ms,sans-serif"&gt;Are all broswers now working for the new boards ?&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;&lt;span style="font-family:comic sans ms,sans-serif"&gt;Know of at least 3 members who still can't get here.&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;&lt;span style="font-family:comic sans ms,sans-serif"&gt;One uses safari with her apple .. does that one work?&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;&lt;span style="font-family:comic sans ms,sans-serif"&gt;Others are using Chrome .. what about that?&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;&lt;span style="font-family:comic sans ms,sans-serif"&gt;I think I can iuse FF, IE &amp;amp; Chrome so wondering why others can't?&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;&lt;span style="font-family:comic sans ms,sans-serif"&gt;Thanks :)&lt;/span&gt;&lt;/p&gt;</blockquote></p><p>Hi, hugss</p><p>We're all able to use IE, Chrome, and FF here in the office, too. Our standard request is to ask folks to clear their cache and cookies, then try again. So far, this has solved the login problems. Thanks for the updates!</p><p>Jess</p>


thanks will pass that on,
what about safari ?
Thank you.




Avatar for cdjessica
iVillage Member
Registered: 07-13-2011
In reply to: hugss
Fri, 10-19-2012 - 10:46am

hugss wrote:
<p><span style="font-family:comic sans ms,sans-serif">Are all broswers now working for the new boards ?</span><br /><span style="font-family:comic sans ms,sans-serif">Know of at least 3 members who still can't get here.</span><br /><span style="font-family:comic sans ms,sans-serif">One uses safari with her apple .. does that one work?</span><br /><span style="font-family:comic sans ms,sans-serif">Others are using Chrome .. what about that?</span><br /><span style="font-family:comic sans ms,sans-serif">I think I can iuse FF, IE &amp; Chrome so wondering why others can't?</span><br /><span style="font-family:comic sans ms,sans-serif">Thanks :)</span></p>

Hi, hugss

We're all able to use IE, Chrome, and FF here in the office, too. Our standard request is to ask folks to clear their cache and cookies, then try again. So far, this has solved the login problems. Thanks for the updates!

Jess

...keep going!

Pages