Blackberry - can`t sign in

Avatar for happyasme
iVillage Member
Registered: 01-11-2012
Blackberry - can`t sign in
3
Wed, 12-12-2012 - 12:22pm

Hello,

 

I cannot sign in on my blackberry bold, however, others seem to be able to post from their iphones and androids.

 

Just after the switchover, it would just bring me back to the login screen as if I was being ignored LOL.  Now I get this:

 

HTTP Error 404: Not Found

The page you are trying ot load could not be found.  Please try loading a different page.

 

 

Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Wed, 12-12-2012 - 3:29pm

Hi,

I'm sorry you're having an issue with your Blackberry Bold. There is currently an issue going on with signing in. The authorization system lags a bit behind the message board software, so you may get stuck in a loop.

I'm not familiar with the BB Bold directly. Can you tell me where you are trying to log in from? The top left header? The sign in under quick links? Or when you're trying to reply/post and get forced to log in?

Are you still seeing the 404 error? That may be related to how you're signing in (some of the sign in pages are different).

Please let me know and I'll be happy to help.

Thank you,

Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com

Avatar for happyasme
iVillage Member
Registered: 01-11-2012
Wed, 12-12-2012 - 4:05pm

I don't "see" the header with the sign in at the top left on my blackbery.  I have tried the following, which all route me to a login screen:

 

From a board: If I hit "Start a dicussion"

From a thread, at the bottom there is login or register to add a comment.  So I've tried hitting login there

 

Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Thu, 12-13-2012 - 9:48am

happyasme wrote:
I don't "see" the header with the sign in at the top left on my blackbery. I have tried the following, which all route me to a login screen:

From a board: If I hit "Start a dicussion"

From a thread, at the bottom there is login or register to add a comment. So I've tried hitting login there

I'm sorry about that. And you're still seeing the 404 error? Can you tell me what browser (including version number) you're using on your phone?

If you'd like, you can email me directly at techtalk@mail.ivillage.com to troubleshoot further with this.

Thanks,

Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com