Constant logging out (again)

iVillage Member
Registered: 08-07-2002
Constant logging out (again)
21
Thu, 01-31-2013 - 10:58am

Just yesterday and today, every time I refresh the board, it logs me out.  So painful!  (using newest version of Firefox).  I'll try the "refresh" tip that I saw below, but that's when it shows me logged out, so we'll see....

Pages

Avatar for cmdonnab
iVillage Member
Registered: 04-27-2000
Thu, 01-31-2013 - 11:31am

Hi, Hilarie

I'm sorry to hear you're experiencing this. We've had a few reports of it this morning (and last night) so we are looking into it; a ticket has been filed with tech, so if I get any update (beyond "it's working!", which you'll notice) I'll come back to let you know.

Thank you!

 



Avatar for wClarity
Community Leader
Registered: 11-04-2012
Thu, 01-31-2013 - 10:39pm

similar problem, which I would normally PM to Thia.

I am signed in...apparenty...because I am posting this BUT it may say that I am signed in the upper left hand corner, but it's showing the sign in or register over on the right without my list of quick options.  So, I tried signing in on the right too....five times...nothing.  So, I signed out and signed in using the sign in on the right....and there I am signed in upper left, but no access to PMS, preferences, etc with the sign in or register.

I was here not too long ago...say five minutes ago, posted in, PM'd Thia...made a few posts...left the tab open, went over to FB, came back, and refreshed the Board to see if any new posts came in....and here I sit, posting, but unable to access PMs, preferences, etc.

Clarity

Community Leader,

Ending an Affair Support Board

iVillage Member
Registered: 01-03-2001
Fri, 02-01-2013 - 10:07am

Same here --- I open a thread and it logs me out. So then I have to sign in and it takes forever, if it sticks at all. Two days ago, it took a full hour to get signed in, the sign in column on the right never showed me as signed in, and what I posted with the log-in at the top showing never posted...

Add this to the edit issues, posting issues, etc.,I am seriously considering withdrawing (quitting a job for the first time ever in my life) fmor iVillage CL-dom and have given my CM a deadline of end of February. I can't afford an hour of logging in when I have my taxes to fill out...

Now if someone, ANYONE can give me one good reason NOT to quit, I'll consider it but all I get is be paieint, take a time out, reconsider with no attempt at assuring me that there's any hope of fixing this.

Avatar for theresa_winger
iVillage Member
Registered: 06-23-2009
Fri, 02-01-2013 - 10:14am

thatyank wrote:
<p>Same here --- I open a thread and it logs me out. So then I have to sign in and it takes forever, if it sticks at all. Two days ago, it took a full hour to get signed in, the sign in column on the right never showed me as signed in, and what I posted with the log-in at the top showing never posted...</p><p>Add this to the edit issues, posting issues, etc.,I am seriously considering withdrawing (quitting a job for the first time ever in my life) fmor iVillage CL-dom and have given my CM a deadline of end of February. I can't afford an hour of logging in when I have my taxes to fill out...</p><p>Now if someone, ANYONE can give me one good reason NOT to quit, I'll consider it but all I get is be paieint, take a time out, reconsider with no attempt at assuring me that there's any hope of fixing this.</p>

You must really be having problems.  It's gotten better for me the last couple of days.  Only I don't get any email from the boards  at all, even though I have selected three boards/forums as subscriptions.

 

 


Powered by CGISpy.com
iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Fri, 02-01-2013 - 12:33pm

Clarity,

I am getting your pm's and answering them. Are you not getting them you say? Would you rather I email you?

Avatar for wClarity
Community Leader
Registered: 11-04-2012
Fri, 02-01-2013 - 12:53pm

Thia

I can't access my PM...they are not listed.  I received the ones probably from early yesterday.  I'm logged in, but can't access because nothing is listed over my quick links. The only time, right now, that I can see a PM is if a new one comes in...and if I am lucky I'm notified of it. 

You don't really have to bother with emailing me...though I appreciate your offer :)  Any updates you have, I'll read here.

Clarity

Community Leader,

Ending an Affair Support Board

iVillage Member
Registered: 03-20-2001
Fri, 02-01-2013 - 2:12pm

Hi, I am having this same problem.  I am signed in (as you see that i'm posting) but off to the right the quick links are not there.  Obviously no access to preferences, pm's  or anything else that is listed there (not that much of it works to begin with).      GETTING  FRUSTRATED: REALLY FRUSTRATED and DISGUSTED.  Now let me go rejoice that we have a new channel.......................

I am agreeing with Carol (That Yank ).   I will set a deadline and then I'm tossing in the towel.  Sorry , but that's how it is.  Life is too short for all this waste of time. 

 

Community Leader
Registered: 05-23-2003
Fri, 02-01-2013 - 2:15pm

Okay, so this is weird.

I am obviously signed in - since I am posting.  When I am on this board - I do not have any of the quick links showing - but when I go to my own board (and some others), they are showing up.

So whatever this issue is, it doesn't seem to be happening on all of the boards?

Kim

    

Avatar for theresa_winger
iVillage Member
Registered: 06-23-2009
Sat, 02-02-2013 - 9:07am

Can you tell me why they changed the boards?  I still don't understand.  It took six months for me to work out the kinks last time.


Powered by CGISpy.com
iVillage Member
Registered: 12-15-2008
Sat, 02-02-2013 - 2:08pm

I am also having trouble seeing the links for the PMs and other things.  They show up on the page that I CL, but not on the others that I visit and not on this page either.


Powered by CGISpy.com

Pages