Email notifications & other things

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Email notifications & other things
4
Mon, 10-29-2012 - 2:49pm

No email notifications since Saturday .. is this a known issue now/still?
Members that could see replies before weekend & now can't .. known issue?
Members still getting error messages .. known/still ?
When going in to edit change settings for html email posts names change to *content post*  .. know issue?

Thanks :)




iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Tue, 10-30-2012 - 9:50am

Hi, Hugs.  I know that email notifications are still spotty.  

What error messages are members reporting?  

When you say, "When going in to edit change settings for html email posts names change to *content post*", are you trying to save preferences or edit a post?  If you're trying to save preferences, this is a known issue that's on the list to fix.

Since our techs are in NYC, they're unable to work in the office right now.  We're waiting on an update to see what the current status is on these issues.

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Tue, 10-30-2012 - 10:26am

Hi, Hugs.  I know that email notifications are still spotty.  

What error messages are members reporting?  

When you say, "When going in to edit change settings for html email posts names change to *content post*", are you trying to save preferences or edit a post?  If you're trying to save preferences, this is a known issue that's on the list to fix.

Since our techs are in NYC, they're unable to work in the office right now.  We're waiting on an update to see what the current status is on these issues

I was receiving email notifications until late Saturday .. not a one since .
Not sure what other error messages they are getting because they stopped coming to the board for now :(
After I have *subscribed* to a post, go to the *edit/delete* to change email to html, when I go back to make it *arrive immediately* the name of the post changes to *content post*

Thank you :)

 




Community Leader
Registered: 05-23-2003
Tue, 10-30-2012 - 12:31pm

I also haven't had any email notifications since Saturday a.m.

Just FYI.

Kim

    

iVillage Member
Registered: 01-03-2001
Tue, 10-30-2012 - 1:19pm

I stopped getting notifications or any kind as soon as they switched over... All my subscriptions were erased *and* now I can't make the drop-down menu let me subscribe or bookmark.

As forditing a post, "impossible" is the operative word. If the edit takes (and it often doesn't), it jumps the post to the end of the queue, out of sequence, as if it were brand new...

Anr=d this isn't helped by which text format one chooses to attempt to post in...

If I post in WYSIWYG (which isn't actually --- no urls are clickable unless I want to go back and reload each url sepereately via the link icon), I can't edit for format (some of my posts are coming out all garbled, with spacing totally unreadable - see my attachment for a post I did two days ago --- well maybe not, apparently  "The file referenced by the Attachment field does not exist" --- see attachment sucks too, even though it shows that it uploaded this time...!)

While if I post in plain text (where at least utls are cliackable), I cant bold subtitles so the long posts are still unreadable

and if I post in filtered html, I have to EDIT in html...

Puleese --- I thought we''d escaped this back when Macs were finally allowed to be full participants in this forum!

Attachment: