Having problems again

Avatar for elc11
Community Leader
Registered: 06-16-1998
Having problems again
11
Mon, 08-26-2013 - 1:33pm

I'm starting to get lots of error messages again....File not found etc. Also posting issues that result in double posts. It seemed like things were going more smoothly for a few weeks---the new log-in page is working better than before---but for the past 5 days or so I've been having frequent, varied problems. I use Safari. Just an FYI, I guess.

 And also, could we get an update as to what's going on? Any plans to have the boards fixed by the one year anniversary of the "upgrade"?

Pages

Community Leader
Registered: 08-25-2006
Thu, 08-29-2013 - 7:37pm
Hi Erin, there is some spam going around. Can't miss it. I sent Love and Sex CM an e-mail, but I see it is all over now.
Serenity
Community Leader
Registered: 07-26-1999
Thu, 08-29-2013 - 3:07pm
And the rolling Toyota ad is driving me nuts!!
Photobucket
Community Leader
Registered: 07-26-1999
Thu, 08-29-2013 - 2:33pm
I saw it a few days ago, probably Monday, mostly on the Chronic Conditions board, but its been happening most of today on the main board also.
Photobucket
Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Thu, 08-29-2013 - 2:14pm

Hi Tracy,

Yes, it is. Are you still seeing that happening? I know a few mods saw it the other day, but we haven't seen it since. If so, is it just one board or all over you're seeing that happen?

Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com

Community Leader
Registered: 07-26-1999
Thu, 08-29-2013 - 12:59pm
Erin, is the main board reverting back to February 2013 posts showing as new also within the same issue? It was fine for a while, but this week its been happening a lot more often again.
Photobucket
Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Wed, 08-28-2013 - 4:48pm

Hi — no, it was never officially fixed. It's still part of the issue with the cache. I know it has been better at times for some, but it's never been worked on. (Other work they are doing may have affected it, such as moving the hosting site, or tweaking here and there.)

HTH! :)

Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com

Avatar for elc11
Community Leader
Registered: 06-16-1998
Tue, 08-27-2013 - 3:55pm

Thanks Erin. I thought the log-in sticking issue HAD been fixed, because earlier in the summer I stayed logged in for several weeks. Maybe it was fixed then broke again. *sigh*

Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Tue, 08-27-2013 - 11:03am

Carol, I cannot get edits to stick either...although I've been having that problem for months now.

Yes, it's a known issue and has been since the switch.

Also, wondering why I don't stay logged in even though I click the little box every time?

That's part of the log in issue. Once the log in issue is fixed, we should stay logged in.


Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com

Avatar for elc11
Community Leader
Registered: 06-16-1998
Tue, 08-27-2013 - 1:09am

Carol, I cannot get edits to stick either...although I've been having that problem for months now. 

Also, wondering why I don't stay logged in even though I click the little box every time? 

Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Mon, 08-26-2013 - 1:51pm

Hi,

There is currently an issue we're looking into with the file not found error message that started this morning in full force for some.

I've requested an update and as soon as I hear back, I'll share.

Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com

Pages