Just wondering question

Avatar for elc11
Community Leader
Registered: 06-16-1998
Just wondering question
2
Fri, 11-29-2013 - 5:14pm

I'll start by saying that I'm having sign-in problems again. When I first access the boards (through a bookmark) it shows me signed in. Then it refreshes and signs me out, and no number of refreshes will sign me in again. So then I sign in, which often takes 2 or more tries for it to stick. Also, you've probably noticed that on the boards with activity there are a lot of duplicate posts. The "forum not found" error message is working overtime.

So, the question is: is anybody still working on fixing the boards and is there any point in reporting problems? 

iVillage Member
Registered: 11-01-1999
Sat, 11-30-2013 - 5:54pm

Probably not.

Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Tue, 12-03-2013 - 11:33am

elc11 wrote:

I'll start by saying that I'm having sign-in problems again. When I first access the boards (through a bookmark) it shows me signed in. Then it refreshes and signs me out, and no number of refreshes will sign me in again. So then I sign in, which often takes 2 or more tries for it to stick. Also, you've probably noticed that on the boards with activity there are a lot of duplicate posts. The "forum not found" error message is working overtime.

So, the question is: is anybody still working on fixing the boards and is there any point in reporting problems?

Hi,

I'm sorry you're having an issue. The issue with logging in remains to be the cache system, so when you're accessing the site through a link you've already visited, your browser is pulling up the info it already has. In this case, the page info your browser has has you logged in. But due to the issue in our system, you're not. Which is why you then become logged out. Refreshing when you're logged out will not log you in. You need to manually log in. Only then, when redirected back to the page, will refreshing log you in IF the page has not already done so. Are you still having an issue when you log in? I have been out since Thursday but did not have any issue this morning when I logged in.

Are you still seeing duplicate posts happening or are they from the other day? My gut tells me that the site may have been dealing with slow issues (which is when the forum not found error appears most frequently). If it's still happening I'll definitely let them know!

The site is running business as usual — so when you come across an issue, let me know and I'll look into it and pass it along to the tech team.

Thanks!!

Erin
Community Technical Assistant, iVillage.com