Latest Frustration

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Latest Frustration
12
Tue, 07-16-2013 - 1:01pm

Let's try to get this to post a third time..., but it keeps saying "page not found."   That is after all the drama that I am posting about.

I may have posted this earlier.   I know I went through the motions of posting, but I now don't see the post.

But since I have trained myself to copy even post before I post it, I will try again.

Today brings a whole new and different headache. I can usually get logged in after about 3 attempts. But after I post something, I am no longer logged in.  It accepts, and posts, what I wrote, but if I want to respond to something else, I must log in again. And again, it takes multiple attempts for a log-in to stick.
 
Even after multiple log in attempts, I am not able to post a response to an existing thread. I get "file not found" and yes, you guessed it, after I attempt to post I am no longer logged in .

This happening to anyone else?

 photo BeachChairsRed.jpg

Pages

iVillage Member
Registered: 10-31-1999
Mon, 08-05-2013 - 1:12pm
Gaye, i like your new sig! =)

 photo Chairs_zps22c44493.jpg

iVillage Member
Registered: 11-01-1999
Sun, 07-21-2013 - 3:31pm

Yeah, Tracy.  That happened to me today.  But iVillage immediately logged me out when I opened a window, and it took me 8 tries in 3 different places to get logged back in.

Occasionally, we think we see progress.  But in reality, there is no progress.

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Thu, 07-18-2013 - 9:26am

For the first time since October 2012, I am still logged in from yesterday.   I have read where people have posted to say this sensation has happened to them, but I have never experienced it.   Until today.   9 months after the launch. 

 photo BeachChairsRed.jpg

Avatar for vegiemama
Community Leader
Registered: 01-06-2000
Thu, 07-18-2013 - 1:02am

I too am having log-in difficulties and the "not authorized to post" error.  I hit my back button and my post was still there.  It posted on my second try.  Whew, since I had forgotten to copy before posting!


Sue
Homeschooling mom to DD15 & DS11

CL of Homeschooling, Signature Showcase, Ectopic Loss, and Fertility Charting

Avatar for elc11
Community Leader
Registered: 06-16-1998
Thu, 07-18-2013 - 12:47am

I also got the "you are not authorized to post"....after I was logged in and composed a post. But when I got the error message I got logged out and of course my post disappeared so I have to re-type it, and hope that it sticks. 

Things were seeming to work a little better for a while but this week is problematic again.

Community Leader
Registered: 07-16-2001
Tue, 07-16-2013 - 11:30pm

I just got the " you are not authorized to post comments" message when I hit post!!  I was just logged in!! 

Anyway, I think it's the nature of my board. A lot of times, we are the only support for each other. It keeps people trying when it's the only place where others truly understand what your life is like. 

iVillage Member
Registered: 04-01-2002
Tue, 07-16-2013 - 9:43pm
I'm just jealous that you have a lot of boardies. I'm down to my co-CL and two occasional visitors. It's mostly just us though. If I wanted to talk to just her we could email or text.

 photo BeachChairsRed.jpg

Community Leader
Registered: 07-16-2001
Tue, 07-16-2013 - 7:53pm

I see your other post, but it's blank, which is my frustration lately. I've seen double posts (I'm assuming bc people don't think it took the first time) and lots of blank posts. My iPad also went black when I first went to my board just now. I could see the URL and the page loading, but the rest was black. I'm also tired of having to disable rich text just so I can go back and correct mistakes or even type at all on my iPad sometimes. I know I've had lots of my boardies complain about not being able to get in until the third or fourth time. I just tell them that we're told it's being worked on, but I don't really believe it.

Community Leader
Registered: 07-26-1999
Tue, 07-16-2013 - 5:19pm
Yes, I had that frustration this morning AND when I would go to the main forums page, I kept getting posts back from February 2013 again. sigh.
Photobucket
Community Leader
Registered: 06-02-2008
Tue, 07-16-2013 - 3:33pm

Nope, no mirage.  It kept me logged in.   Didn't move to another part of iVillage but this seems like progress to me.

Zoe

Community Leader - Sexual Abuse Healing

Boards> Health & Fitness >Crisis Support >Sexual Abuse Healing

http://www.ivillage.com/forums/health-fitness/crisis-support/sexual-abuse-healing

Pages