Message Board Fixes - Updates

Avatar for cdjessica
iVillage Member
Registered: 07-13-2011
Message Board Fixes - Updates
159
Tue, 10-16-2012 - 12:52pm

Hi, everyone!

First, I want to say THANK YOU for all of your posts -- some issues we know about and are already working on; but you also brought some new bugs to our attention too. It's a big help to us to see these, and it helps me prioritize what needs to happen immediately, and what can come after that.

After we went live yesterday, thanks to you, the Community Leaders, and the Moderators, I was able to give a long list (Wink) of To-Dos to the tech team.

I'll use this thread to start reporting what our tech team is working on. I'll post a follow-up as things get fixed. 

Right now, this is what is being worked on:

1. Fixing Log In in IE

2. Re-importing missing user accounts (those "Visitor (Not Verified)" accounts), which is also related to the Error pages we get when we click on a thread.(What happens is this: when we click on a thread, the system needs to load all the info about that thread – the content, the settings, and the users attached to it. As the system searches frantically for the all the users participating in that thread, when it hits a missing user account, the page load fails.)

3. Re-importing missing message boards: All of the June 2012 Playgroup; boards in the Current Debates, After School Activities, 2008 Playgroup Friends, 2009 Playgroup friends, and Wedding & Honeymoon Planning topics; and the Nurtured Heart Approach board in the Spirited & High Needs topic. I can't thank our members in these boards enough for your patience!

Additionally, you should start seeing some Avatars reappearing, as well as some Signatures.

Also, you'll notice that header copy is missing from the boards -- that will be reloaded in the next 24-36 hours.

As for the rest of the list, I'm sitting down with the project manager this afternoon to prioritize the next tasks for the team. I'll make features that are not working or missing the highest priority. 

I'll talk to you soon!

...keep going!

Pages

Community Leader
Registered: 10-01-2010
Wed, 10-24-2012 - 11:03am

Donna, I had the same problem as Withclarity - so I tried your tip. But still getting the email already taken message, so for me it would not work.

Avatar for cmdonnab
iVillage Member
Registered: 04-27-2000
Wed, 10-24-2012 - 11:00am

Hi, Withclarity -- have you tried going into your preferences ("Edit my Preferences" to the right) to change that? If you click on the "general" tab, you'll see an option to sort posts by the time of the most recent post. Clicking that should change the display on your end.

Let me know if that doesn't work...thanks...

 



Avatar for cmbren
iVillage Member
Registered: 12-22-2000
Wed, 10-24-2012 - 9:55am

twig04 wrote:
Brenda NICE to see you...... missed ya . thanks for the link... ;O)

Hi Twig... it was my pleasure! Stop by the Entertainment boards and visit when you can! Cool

iVillage Member
Registered: 07-24-2005
Wed, 10-24-2012 - 9:28am

Another concern to add to the mix...don't know if it's been addressed.  Not only do new posts not go to the top of the page, but I just check went to page two on EAS and found a recent post there.  This is bad for a support Board and I hope way up on your priority list to rectify.

Clarity


iVillage Member
Registered: 04-24-2000
Wed, 10-24-2012 - 8:12am
Hello.....FYI...I STILL can not read any responses to posts ! I am running Apple Safari Browser....(if that means anything..lol ) Anybody having this problem ? If you respond..I will NOT be able to read it....unless u start a new thread..then I can rad it !!! Weird huh ??!!
Photobucket
iVillage Member
Registered: 07-01-2003
Wed, 10-24-2012 - 8:11am

test

 

iVillage Member
Registered: 03-20-2001
Wed, 10-24-2012 - 5:41am
Brenda NICE to see you...... missed ya . thanks for the link... ;O)
iVillage Member
Registered: 07-24-2005
Tue, 10-23-2012 - 7:37pm

I'd like to add that I'd like to see the text area bigger...seeing just five lines at a time is annoying and frustrating.  And though it may not be all that big a concern in the grand scheme of glitches, it's a big concern to me and I figure to anyone who will take the time and put good thought into a response on a support Board.

Clarity

CL, EAS


Avatar for cmbren
iVillage Member
Registered: 12-22-2000
Tue, 10-23-2012 - 12:59pm

twig04 wrote:
<p><strong>Hi again CD Jessica:</strong></p><p><strong>I'm sorry to report but when I post these lin ks on my board they do not connect .... </strong></p><p> I've been posting many updates of what the tech team is working on: <a href="http://www.ivillage.com/forums/message-board-fixes-updates#new" target="_blank" title="Message Board Fixes - Update" rel="nofollow">Message Boards Fixes - Update</a> and <a href="http://www.ivillage.com/forums/message-board-update-101912" target="_blank" title="Message Board Update - 10/19/12" rel="nofollow">Message Board Update - 10/19/12</a>. Also, I've started some threads on individual issues, as many members can't see replies. They are: <a href="http://www.ivillage.com/forums/missing-message-boards" target="_blank" rel="nofollow">Missing Message Boards</a>, <a href="http://www.ivillage.com/forums/error-pages-visitor-not-verified" target="_blank" rel="nofollow">Error Pages/Visitor Not Verified</a>, <a href="http://www.ivillage.com/forums/mobile-site-fixes#new" target="_blank" rel="nofollow">The Mobile Site-Fixes</a>, <a href="http://www.ivillage.com/forums/ie-login-should-be-working" target="_blank" rel="nofollow">IE Login</a>, <a href="http://www.ivillage.com/forums/replying-and-viewing-replies-fixes" target="_blank" rel="nofollow">Replying and Viewing Replies-Fixes</a>, and <a href="http://www.ivillage.com/forums/urls-not-working-read" target="_blank" rel="nofollow">URL's Not Working? Read This</a>. They're all here in this Help board, a great resource for information!</p>

Hi twig!

Hope you don't mind me offering a bit of assistance here; I checked the URLs in your post and Jessica's and there is a bit of difference, which is probably why yours aren't connecting. Anyway, I just grabbed the correct URLs for you; hope it helps a bit!

Message Boards Fixes - Update:
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/message-board-fixes-updates#new

Message Board Update - 10/19/12:
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/message-board-update-101912

Missing Message Boards:
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/missing-message-boards

Error Pages/Visitor Not Verified:
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/error-pages-visitor-not-verified

The Mobile Site-Fixes:
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/mobile-site-fixes#new

IE Login:
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/ie-login-should-be-working

Replying and Viewing Replies-Fixes:
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/replying-and-viewing-replies-fixes

URL's Not Working? Read This: 
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/urls-not-working-read


Community Leader
Registered: 10-01-2010
Tue, 10-23-2012 - 12:50pm

Just thought I'd mention I am also still seeing the "reply to" problem - but only sometimes. I see the same thing on your posts as the previous poster, and many examples in this thread and on my own board - Breastmilk vs. Formula Debate.

This post is an example - I know I responded to someone else's post, but it shows me replying to myself.

Pages