OK, it's doing it again...

iVillage Member
Registered: 01-03-2001
OK, it's doing it again...
14
Wed, 01-09-2013 - 1:06pm
The options menu at the bottom right of a post which allows one to bookmark, edit, etc. is showing as an open menu transparent, over the post. See Attachment called untitled (I'm HOPING there's an attachment called untitled since after I hit upload, iVillage is kindly telling me that: "The file referenced by the Upload a File field does not exist."!). When this aberration occurs, the posting box options are seriously limited. For example, the WYSIWYG format, shown in untitled 2 (which I will have to upload in ANOTHER post to this thread, since the upload a file box is now disabled and only "Remove" seems to be active...) has no option to disable or enable rich text and no tool box... I CAN post, but only using filtered html or plain text. I MUCH prefer using WYSIWYG with rich text disabled so I can edit the code I am posting by switching back to rich text. KWIM? P.S. It also means I can't edit a post because it insists on forcing me into the non-working WYSIWYG box where everything is now shown as CODE! And I can't insert photos... because there is no tool bar... And... And... And... Oh, and the entire page seems to believe I want to provide a summary, a shadow copy, and a explanation for any editing to "help other authors understand your motivations." HUH??? This has happened before and no-one has had an explanation to date. Any hope for one now?
Upload a File: 

Pages

iVillage Member
Registered: 01-03-2001
Fri, 01-11-2013 - 11:35am

Oh, it gets worse! EVERY thread I had edited between January 6 and January 8 reverted to December 30... EVERY thread. That means Embroidery and Yarn as well! That means an two days of work --- and you have NO idea how long it takes me to put together those lists of tips and post them with reference to the thread where they will eventually be parked. I had set up this system since I couldn't use search to find threads and trying to find the right thread every day was getting to be even more time-consuming, but this is worse... At least I didn't LOSE links the rotten search way...Yell

Avatar for cmdonnab
iVillage Member
Registered: 04-27-2000
Fri, 01-11-2013 - 11:17am

Ugh, Carol, I'm sorry. I'm passing this along as well.

Donna

 



Avatar for cmdonnab
iVillage Member
Registered: 04-27-2000
Fri, 01-11-2013 - 11:14am

Hi, Happy --

I think the fine line here is that if I don't have any information to share, I don't want to leave anyone thinking we're ignoring them; I definitely don't want that to be a concern, so it's preferable to at least respond so that you know there are eyes and ears here on the community, even if I don't have any information.

I'll pass along your feedback to the Director. If I get any details otherwise, I'll come back and post them.

Have a good day..

Donna

 



iVillage Member
Registered: 01-03-2001
Fri, 01-11-2013 - 11:08am

OOOPS! I spoke to soon! The editing is back but... everything I posted yesterday and the day before is GONE, reverted back to the previous week's posts. And I had NO WAY to reclaim it! DRAT! This happened in two threads --- Quilting, where the OP for that thread became the thread for the week before, and in Sewing where not on ly the OP had reverted to a week ago but the second thread was blank!

So... I posted an apology to my boardies about losing two days of tips and links by editing the blank post, posted the apology and what do you know, the missing links were back in place of the apology!

What on earth is going on here? Every day, a new "glitch!" No two the same! No two solved in the same way. No wonder poeple have left (I truthlfully can't say are leaving as it is definitely past tense) in droves...

Oh, a partial solution for this glitch --- cancel the edit on both threads. Go back to the oroginal post, open it again --- and again if necessary --- and eventually the right post will appear from somewhere. Well, it did for Quilting but not for the OP in Sewing... Whether it will stick, is, of course another issue but...

iVillage Member
Registered: 05-08-2006
Fri, 01-11-2013 - 10:47am
I have no need to email you privately. Unlike Ivillage which is either unable or unwilling to provide regular updates of all the known issues and what has been fixed since the last update, I am perfectly comfortable making my opinion public. I do not agree with your testing statement- after 30 years in the software industry - that it is not possible to test adequately before launch. There are utilities and tools that allow you to simulate volume. Yes, there will be issues with obscure functions and usages after launch, but they shouldn't be a consistent inability to log in. if your development managers are telling you that this was unavoidable, they are not competent. I have never seen a disaster like this one, and that you continue to excuse it with 'they are working hard' brings me n'e reassurance. I want to hear that you have hired new, competent talent. Being sorry doesn't cut it when you keep repeating the same behavior. That is an empowering message that most of the boards used to provide for women in all sorts of situations. It is hypocritical to me that that is the message being given about the issues here.
Avatar for cmdonnab
iVillage Member
Registered: 04-27-2000
Fri, 01-11-2013 - 10:16am

Hi, Happy

I know it probably looks different on this end, but extensive testing was done prior to launch. The problem is that a testing environment can never quite successfully mimic 'real life.' Live online sites have millions going in and out, pushing this, clicking that -- really, really different from any testing environment. Things pop up that you couldn't see in testing.

I understand you're frustrated -- we are, too, and they are working on things fast and furiously behind-the-scenes. If you'd like to email me directly, my address is policy@mail.ivillage.com. I will pass your comments onwards.

Thank you..

Donna

 



iVillage Member
Registered: 01-03-2001
Thu, 01-10-2013 - 4:37pm

It seems like it back to "normal" now... Hope I'm not jinxing it by saying so...

iVillage Member
Registered: 05-08-2006
Thu, 01-10-2013 - 4:03pm
Has anyone there ever heard of testing?
Avatar for cmdonnab
iVillage Member
Registered: 04-27-2000
Thu, 01-10-2013 - 11:12am
Hi.. I just heard that we're dealing with a code issue this morning -- they hope to have this particular issue fixed quickly. It's messing up layout and formatting. Donna

 



iVillage Member
Registered: 01-03-2001
Thu, 01-10-2013 - 10:02am
Still not repaired/fixed/corrected. If a post was originally posted in WYSIWYG, I can't edit it as it shows up in code. I cannot change that code to plain text. I cannot do a dratted thing with it except post a new post... like here, with no tool bar, no disable rich text, no nothing... WE just keep taking two more steps backwards adn I've yet to see one step forward!

Pages