Reply to CDjessica's "Can't see replies? Try this" post

Avatar for purple31
iVillage Member
Registered: 03-06-1998
Reply to CDjessica's "Can't see replies? Try this" post
2
Fri, 10-26-2012 - 8:54am

It does allow me to view them.... reading them that way OTOH is something else if the original font size used is small to begin with (as I normally do). Besides, this is only a "fix" *if* the person trying to read the replies actually knows it. I'm sure they're working on it, but I wish it could be done a bit quicker. "My" board was extremely slow before this and now I'm afraid it's deader than dead. I'm not sure though, because at least before the change I could see people were reading posts... now I don't have that option.

BTW, I had to use "quick reply" to reply to this post as when I clicked "reply", I was brought to a screen which said "add new comment" but the bottom only had tabs for FOOD, H&G, L&D and BOARDS... no place to put anything. <<sigh>>

I don't care about signatures... I don't care about colored or fancy font... I don't care about avatars... I can handle having to copy & paste a link to make it work... but being unable to read threads and reply is going to turn people off before they even try.

[p.s. I started a new thread because I wasn't sure if the "quick reply" I tried to post, actually posted. When I clicked the post button, it read "please wait" and then NOTHING. I tried again. Still nothing after "please wait". There might be two or three replies of mine to eventually show up or they might be lost in cyber-space. IDK]




Avatar for cdjessica
iVillage Member
Registered: 07-13-2011

purple31 wrote:
<p>It does allow me to view them.... reading them that way OTOH is something else if the original font size used is small to begin with (as I normally do). Besides, this is only a "fix" *if* the person trying to read the replies actually knows it. I'm sure they're working on it, but I wish it could be done a bit quicker. "My" board was extremely slow before this and now I'm afraid it's deader than dead. I'm not sure though, because at least before the change I could see people were reading posts... now I don't have that option.</p><p>BTW, I had to use "quick reply" to reply to this post as when I clicked "reply", I was brought to a screen which said "add new comment" but the bottom only had tabs for FOOD, H&amp;G, L&amp;D and BOARDS... no place to put anything. &lt;&lt;sigh&gt;&gt;</p><p>I don't care about signatures... I don't care about colored or fancy font... I don't care about avatars... I can handle having to copy &amp; paste a link to make it work... but being unable to read threads and reply is going to turn people off before they even try.</p><p>[p.s. I started a new thread because I wasn't sure if the "quick reply" I tried to post, actually posted. When I clicked the post button, it read "please wait" and then NOTHING. I tried again. Still nothing after "please wait". There might be two or three replies of mine to eventually show up or they might be lost in cyber-space. IDK]</p>

Hi,

Well, I'm glad you can see replies (especially this one), even though it was a hack. The good news is that they did discover what was causing the bug, and the fix will be deployed very soon. I'm trying to get an ETA from the team on that right now.

As for the Reply functionality not working, can you send me the URL of the thread you were trying to reply to, and which post you were trying to reply to (if it wasn't the original post)? You can either post it here or PM me. The tech team is investigating this problem as we speak, but every little bit of info I can give them helps. Thanks!

Sorry this is all so frustrating! (We're feeling it, too.)

...keep going!

Avatar for purple31
iVillage Member
Registered: 03-06-1998
http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/cant-see-replies-try --- the url of the post I was trying to reply to --- yours. Although it happened a few times over the last several days,I am not finding a repeat to the issue right now. Basically, the page it brought me to after clicking "reply" was blank except for the tabs I mentioned. Those tabs were positioned left of center, but that's about all I can remember about the page.... since it was useless to me, I clicked out of it.