Unable to Post Every Morning

Avatar for vegiemama
Community Leader
Registered: 01-06-2000
Unable to Post Every Morning
4
Mon, 12-10-2012 - 7:41am

I don't know if this is a time-sensitive issue, or just when I try to post, but I haven't been able to start a new thread in the morning all weekend (except Saturday I was successful).  Now it's Monday and it's the same thing.  I post a daily thread every morning on my Homeschooling board, at least until this mess.  (I know my boardies have had sporadic problems getting to the boards, as well.)  When I click "create a forum topic" I'm first taken to the log-in page (even though I'm already logged in), and then I get this error message "The requested page "/forums/add/forum/20675" could not be found."


Sue
Homeschooling mom to DD15 & DS11

CL of Homeschooling, Signature Showcase, Ectopic Loss, and Fertility Charting

Avatar for cmkarla
Administrator
Registered: 01-03-2001
Mon, 12-10-2012 - 8:50am

Good morning. We do realize there is a problem with this and it has been reported.  I've discovered something that may help. Log in on the iVillage home page at the top of the page, then go to your board. Click on the See all the threads in this board link at the bottom of the board (folder) and it will take you to a page where you probably will find that you are logged in and able to post.

Good luck and thank you very much for your patience with us while we work through our problems. :-)

Karla
Community ModeratoriVillage.com

Community Leader
Registered: 07-26-1999
Mon, 12-10-2012 - 8:58am

I am having hte same problem every single morning.  I can post replies, but I can't start a new thread.  This happens every single morning and I am getting really really tired of it!!!!!!!!!  It shows me logged in, I go to add a new thread, it gives me the same error, but before giving me the error, it asks me to log in, it even fills in the username and password for me, even though it already shows me as logged it.

Photobucket
Avatar for cmkarla
Administrator
Registered: 01-03-2001
Mon, 12-10-2012 - 9:12am

Hi Tracy,

I'm not sure if you saw my message above but I have discovered something that may help: Log in on the iVillage home page at the top of the page, then go to your board. Click on the See all the threads in this board link at the bottom of the board (folder) and it will take you to a page where you probably will find that you are logged in and able to post.

Good luck and again, I know we've said this an awful lot but we do want to thank you very much for sticking in here with us while we work through our problems. :-)

Karla
Community ModeratoriVillage.com

Community Leader
Registered: 07-26-1999
Mon, 12-10-2012 - 10:03am
I did try that, and again, it does not work, not in IE or Firefox for me. The boards show me as logged in, I have tried all the "tricks", I have deleted cookies and history, I have done what you said, none of it works, period. Of course now its working, but I don't seem to understand why I have to wait until after 9 a.m. central time every morning to do squat on the boards. I hate to say I have much more important things to do with my time, but essentially, I really do other than having to spend 30-60 minutes fidgeting with the boards every morning just to get one stinking thread posted.
Photobucket