Couple of issues

iVillage Member
Registered: 07-27-2000
Couple of issues
2
Tue, 11-13-2012 - 12:25pm

Still some weird glitches with the new board set-up.  Often it's stubborn about accepting my password, it will simply tell me "done" at the bottom of the screen, but the board I'm seeking doesn't open.  I have to return to the desktop and start over....and over.  Or...sometimes when I type in my user name and password, it jumps directly to that page wanting me to check off which newsletters, etc. I want to start receiving.  Any way to stop that from happening?  As I recall I may have had that issue for awhile quite awhile back, before the boards changed. 

A different problem not related to iV.  I keep getting notifications from Hotmail calendar about appointments I have set up.  I've found no way to stop those notifications, they show up in the inbox all the time, and those appointments no longer exist.  But I can't get rid of them, so they just keep showing up in the inbox.  Supposedly you can stop those notifications, but this appears to be from an old calendar set-up that's no longer really working right.  Getting into current settings doesn't help accomplish this.  I can just keep deleting them one at a time from the inbox, but I'd rather figure out how to just STOP all notifications, I check my online calendar weekly, anyway.

 


~~joannaran~~

Avatar for emty_nstr
Community Leader
Registered: 05-25-1999
Fri, 11-16-2012 - 3:36pm

Just wondering if this is the old Microsoft calendar or one that you downloaded or an online one?

Avatar for CMEvelyn
iVillage Member
Registered: 05-29-2012
Thu, 11-15-2012 - 6:02pm

Hi Joannaran,

I'm sorry about the problems you're having. I've added them to the report. Can you tell me what browser you're using and if you've tried a different one?

Regarding the issue with hotmail, I'm not familiar with it, but I'm sure if you contact their customer support, they'll be able to help you resolve this.