IT Issues with iVillage

iVillage Member
Registered: 10-14-2003
IT Issues with iVillage
5
Thu, 09-16-2010 - 7:55pm

I know some of you are also having problems with iVillage, and I just wanted to ask if some of the problems include not being able to navigate to or from the pages.

iVillage Member
Registered: 04-21-2008
Fri, 09-17-2010 - 10:31am

The upgrades shouldn't be causing those errors. It sounds like you have a cookie that's stuck. My advice would be to clear out your cache/cookies and restart your computer.

LMK if that works and we'll go from there!

Photobucket

iVillage Member
Registered: 03-30-2007
Fri, 09-17-2010 - 11:54am

Nope, not cookies! I'm have exactly the same problem. That script thing keeps showing up and freezing the screen. Plus the pages flip. Sometimes when I'm trying to post, I can't. I have waited 15 minutes to try to be able to post a message. Then it will just disappear.

I had to change from AOL to MSN cause I was ready to take a sledge Hammer to my computer. That Script thing keeps showing up. Plus on MSN the spell check does not work.

iVillage Member
Registered: 04-21-2008
Fri, 09-17-2010 - 12:14pm

That sounds incredibly frustrating!

Photobucket

iVillage Member
Registered: 10-14-2003
Fri, 09-17-2010 - 12:36pm
Yeah, I agree with ohearto only because this is happening on two separate computers with two different O/S, and one is spanking brand new.
iVillage Member
Registered: 04-21-2008
Fri, 09-17-2010 - 12:45pm

Here's our Tech Troubleshooting page, and there's a link within the page to get to Customer Support.



HTHs!

Photobucket