iVillage board navigation question

Avatar for mrosie
iVillage Member
Registered: 03-23-2000
iVillage board navigation question
11
Fri, 03-25-2011 - 10:37am

For the last week or so, I've noticed that the board navigation has changed but I'm not sure exactly what's going on.

When I click on a discussion thread and then try to use the "Back"' button my browser, there are 3 or 4 "iframe..." sites that are between the discussion thread and the main board. Since I was using the Back button to navigate through new posts (read posts, BACK, read more posts, BACK, etc), I find myself forgetting and sitting here waiting, wondering why nothing is happening and then remembering that I have to click all the way back to the main board manually.

Anyone know what's going on or if there's an easy work around?

Thanks!

RoseAnn

Pages

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Wed, 03-30-2011 - 3:06pm
soontobemrs.beau wrote:




Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Wed, 03-30-2011 - 2:19pm

Hi Robyn,

Have you checked with your email provider to see if they are being marked as spam, either on your mailbox end or on their end (where you wouldn't be notified)? If you temporarily change the email address to another provider (such as Yahoo to Gmail if you use Yahoo, or Gmail to Hotmail if you use Gmail and so on) do they come through?

I'd also suggest going into your preferences, uncheck the box, submit the changes, recheck the box, submit the changes and see if that does anything.

Let me know and I'll be happy to look into it further for you. :)

Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com

iVillage Member
Registered: 01-07-2008
Wed, 03-30-2011 - 1:33pm

p
Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Mon, 03-28-2011 - 2:02pm
soontobemrs.beau wrote:




iVillage Member
Registered: 01-07-2008
Mon, 03-28-2011 - 12:42pm

p
Avatar for mrosie
iVillage Member
Registered: 03-23-2000
Fri, 03-25-2011 - 3:39pm

Thanks, Erin!

I'm sure I'll adapt but I keep forgetting and hitting the BACK button out of habit! LOL

RoseAnn

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Fri, 03-25-2011 - 12:50pm
cmerin wrote:
Hi Hugs -

There is currently an issue with the back navigation button on the browsers not functioning correctly on the boards. We're looking into it.

Thanks,

Thanks Erin,
Am sure RoseAnn & others will be happy to hear it's being looked into :)




Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
Fri, 03-25-2011 - 12:46pm
Hi Hugs -

There is currently an issue with the back navigation button on the browsers not functioning correctly on the boards. We're looking into it.

Thanks,

Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Fri, 03-25-2011 - 12:11pm
mrosie wrote:

For the last week or so, I've noticed that the board navigation has changed but I'm not sure exactly what's going on.

When I click on a discussion thread and then try to use the "Back"' button my browser, there are 3 or 4 "iframe..." sites that are between the discussion thread and the main board. Since I was using the Back button to navigate through new posts (read posts, BACK, read more posts, BACK, etc), I find myself forgetting and sitting here waiting, wondering why nothing is happening and then remembering that I have to click all the way back to the main board manually.

Anyone know what's going on or if there's an easy work around?

Thanks!

RoseAnn

Not sure I quite understand RoseAnn,
I just open the board (when I remember) to see/find new posts
What are you clicking back to to get to ?




iVillage Member
Registered: 10-23-2007
Fri, 03-25-2011 - 11:01am
I experienced this awhile back except sometimes I would have to click back 20 times, only to have to click back even more because while I was clicking, it added even more. I just had to scroll to the top and click on the board.

Pages