Deleted Messages

iVillage Member
Registered: 10-05-2007
Deleted Messages
10
Thu, 07-15-2010 - 1:58pm
I'm trying to get to the bottom of this. I'm not really sure what's going on right now! I will keep you updated.

Photobucket

Photobucket

iVillage Member
Registered: 01-06-2008
Thu, 07-15-2010 - 2:01pm

Oh good, it's not just me! Thought I was seeing some weirdness.


~Allie~


Coffee sig
iVillage Member
Registered: 11-29-2007
Thu, 07-15-2010 - 2:28pm
I was on another board and it was having the same issue.






Thank you Dedi and Ruby for the beautiful siggies!








Thanks to all the ladies at
iVillage Member
Registered: 10-05-2007
Thu, 07-15-2010 - 3:08pm

Ok, it was just a glitch.

What was happening was that there would be an error when someone tried to post. Instead of the message going up, it would say "that message deleted".

So, as I understand it, no messages were actually deleted, it was just a placeholder due to the error.

Everything should be ok now. Let me know if there are any more issues!!

Photobucket

Photobucket

iVillage Member
Registered: 11-09-2005
Thu, 07-15-2010 - 3:31pm

I'm still seeing "That message deleted" when I try to read a couple threads...not when I try to post (there's nothing there to post to!). Were these actually deleted?

http://messageboards.ivillage.com/n/mb/message.asp?webtag=iv-rlmilitarywi&msg=82146.19&ctx=0

http://messageboards.ivillage.com/n/mb/message.asp?webtag=iv-rlmilitarywi&msg=82147.21&ctx=0

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic

Photobucket


Image and video hosting by TinyPic






Powered by CGISpy.com



iVillage Member
Registered: 10-05-2007
Thu, 07-15-2010 - 5:04pm

Yeah, all of the placeholders are still there but no actual messages were deleted.

In the thread about tipping, it says a message is deleted. When I tried to post in there, it said there was an error. When it did that, it put up the thing that said "that message deleted". When I went to repost, I didn't get the error message and my message when up as it should have. So, my message wasn't actually deleted, the error just caused "that message deleted" to go up at first.

Clear as mud, huh?

Photobucket

Photobucket

iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Fri, 07-16-2010 - 1:04pm

I'm so sorry for the inconvenience and frustration. The technical issues we experienced yesterday did cause "that message deleted" to show up where posts should have been. I can say that nothing has been pulled from this board in the past twenty-four hours.

If you have any problems posting or have any questions at all, please feel free to e-mail me. You can contact me at relationshipscm@mail.ivillage.com.

iVillage Member
Registered: 10-05-2007
Fri, 07-16-2010 - 4:31pm

So, there may actually be some messages missing?

Did anyone post anything that they aren't seeing now?

Photobucket

Photobucket

iVillage Member
Registered: 11-09-2005
Fri, 07-16-2010 - 5:06pm
I'm still seeing missing messages in the links I posted yesterday. :)
Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic

Photobucket


Image and video hosting by TinyPic






Powered by CGISpy.com



iVillage Member
Registered: 10-05-2007
Fri, 07-16-2010 - 5:53pm
Were those messages that you posted that never showed up?

Photobucket

Photobucket

iVillage Member
Registered: 11-09-2005
Sat, 07-17-2010 - 10:00am
Yeah.
Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic

Photobucket


Image and video hosting by TinyPic






Powered by CGISpy.com