To a board administrator - questions, please

iVillage Member
Registered: 09-09-2008
To a board administrator - questions, please
5
Sun, 03-31-2013 - 3:01am

Why is it that sometimes you attempt to post and find that profanity notice showing up - when there is absolutely NOTHING in the post that's inappropriate in any way?  I keep dumbing down posts, wondering exactly which innocent word iV is saying is profane, substituting a word here or there hoping to please iV, and sometimes I just give up because there is no hint of profanity to begin with.  On some boards you CAN use profanity without that notice ever appearing, too.  Also....please tell me they are going to finally get the mess that's been created by changes to the boards fixed once and for all?  I find I'm drifting away from these boards more and more now because iV persists in making me log in over and over and over for no reason at all.  It's nearly not worth the time anymore if iV isn't going to take care of the mess that's been created by all of the "improvements".  It's not my computer creating it, it works just fine elsewhere.  Undecided

 

iVillage Member
Registered: 07-04-2006
Sun, 03-31-2013 - 11:09am

I haven't had the "profanity" problem, but I can click the "Keep me logged in" box until I'm blue in the face and it doesn't work.  Posts disappear then mysteriously reappear, making it look like I've posted multiple times.

Every site I visit, whenever they decide to do an "upgrade" the system either stops working entirely or there are multiple bugs.  Every time! 

Although I do have to say, I'm very happy those annoying "in-text ads" have gone to Hades where they belonged!

iVillage Member
Registered: 04-16-2008
Sun, 03-31-2013 - 3:03pm

I agree. I never had ANY problems posting with the OLD boards. But since they changed them a while back. I have had various problems posting. Lately when I try to send a reply to a post  I sometimes get a please wait message with the little timer icon that goes round and round, So I wait for 5 or 10 min and try to post it again and the same thing keeps happening for hours. The " your comment has been posted" message doesn't come up, and if I look it's not there posted. Then when I look an hour or two later, there are multiple posts of the same comment that I was trying to post .UGH I wish they would just go back to the old boards. These supposedly "new and improved boards" are NOT new and improved at all.

Avatar for xxxs
Community Leader
Registered: 01-25-2010
Sun, 03-31-2013 - 4:20pm

 I agree.  iv has lost so many people that it is hardly worth login to anymore.  No real conversations.  Comcast should have the technical expertise but i suspect they want to get rid of some message boards.  If not all.  Not enough money I guess. 

Goldfish

iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Mon, 04-01-2013 - 11:20am

Yes, there are issues with the profanity filter.  If you are seeing it, could you please grab a screenshot and e-mail it to me at relationshipscm@mail.ivillage.com and copy cmjenas@gmail.com (copy my gmail account because sometimes the ivillage.com address has problems with attachments)?  When you see the error, the screenshot will capture the error and the text you are trying to enter into the post.  I've sent a couple of examples over for them to see, but more examples might be helpful.

Avatar for khatru1
iVillage Member
Registered: 06-07-2004
Mon, 04-01-2013 - 4:30pm

I have never seen the profanity message so I must not go to those boards that have the issue. The site however never remembers the checkbox for remembering me. I always have to type it in each time. I even looked through my cookies and there is one that contains my username so I don't know why the site cannot retrieve it.