hi everyone!

iVillage Member
Registered: 08-13-2011
hi everyone!
2
Tue, 11-27-2012 - 4:39pm

firstly, apologies for my absence on this dear board of ours, I have been busy to say the least! But I have also been trying to tap in for the last month following all the lovely messages for my 'vet' award but alas, to no avail :9

is anyone else having problems accessing the board? i can't get any further than the first page of posts - it just takes me to the main menu of 'boards' when i select 'see all threads on this board' so I can't read any further than one page of posts!!!

is it because i'm in the uk?? can anyone help???

i will return with a full update soon as i can access the boards fully! promise.

hope you're all well and can help pretty please!

thanks in advance

EO

The first day of the rest of my life: 25/10/2011
Avatar for wClarity
Community Leader
Registered: 11-04-2012
Tue, 11-27-2012 - 4:49pm

Can you see *this* response?  If so, please post your issue at this site.

iVillage Help — iVillage

If you cannot access that, let me know; and I will copy and paste and post your issue there, myself.

Good to hear from you.  Sorry you are having problems accessing our Board.  We miss you!

Clarity

Community Leader,

Ending an Affair Support Board

iVillage Member
Registered: 08-13-2011
Tue, 11-27-2012 - 4:59pm
Clarity! Good to hear from you and thanks for that. I can see your post which I couldn't before on the previous 'vet' posts you and the others sent me :( I will post the issue in help as you suggest. will keep you posted! thanks C - will be back shortly...:) I've missed you guys too! Hugs EO
The first day of the rest of my life: 25/10/2011