Message Board Updates

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Message Board Updates
8
Thu, 10-18-2012 - 2:56pm

Hi all!

This are looking so much better today! I have a link about the missing siggies :http://www.ivillage.com/creating-message-board-signature/8-a-285470 hope that helps.

I like the clean sleek style, though I do miss my purple font.

Also if you add notes to Jess's Message Board Fixes, she is working closely with us and the techs and giving them all your issues and concerns so the more you tell us the more we can take care of. Head over here and add your comments: http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-h...

Thia

iVillage Member
Registered: 05-12-2004
Thu, 10-18-2012 - 5:50pm

That link lead me to:

Error 404 Not Found

Not Found

Guru Meditation:

XID: 415325180

Varnish cache server

iVillage Member
Registered: 10-31-2009
Fri, 10-19-2012 - 5:33am

Before iVillage's "improvements," I read a post that I wanted to respond to; however, I didn't have time at that moment.  The next time that I logged on to respond, I tried to find the post.  I think it was under either "HLs don't always want the truth" or "Pushed hubby to find a girlfriend, now regret it."  However, when I click on those, I receive the following message:  "The website encountered an unexpected error. Please try again later."  I've been trying for several days now and keep getting the same message. :(

Also, I can't delete my private messages.


Avatar for holdingontoit
iVillage Member
Registered: 02-02-2004
Fri, 10-19-2012 - 9:06am
T_G: I get the same error mesage when I try to open that thread.

When you see it coming, duck!

iVillage Member
Registered: 10-25-2002
Fri, 10-19-2012 - 1:05pm
They ought to put more colors or something to differentiate between things. It is just one big white and quite bothersome! Also, I do not like how the "b" of my user name is now capitalized. I liked the lower case "b" that I've had for years.
iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Fri, 10-19-2012 - 1:31pm

Sorry Xisummit, was my error. I fixed the link.

Thia

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Fri, 10-19-2012 - 1:34pm

Thanks you two, I sent the info to the techs about not being able to find the posts and the error message you are getting.

Thia

iVillage Member
Registered: 10-25-2002
Fri, 10-19-2012 - 1:53pm
hmm will my suggestion be forwarded as well??
iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Fri, 10-19-2012 - 2:40pm
bluepen23, I see you already let Jess know on her Message Board Fixes thread, I didn't want to double the info for her.