Message Board Updates

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Message Board Updates
4
Thu, 10-18-2012 - 3:28pm

Hi all!

This are looking so much better today! I have a link about the missing siggies :http://www.ivillage.com/creating-message-board-signature/8-a-285470 hope that helps.

I like the clean sleek style, though I do miss my purple font.

Also if you add notes to Jess's Message Board Fixes, she is working closely with us and the techs and giving them all your issues and concerns so the more you tell us the more we can take care of. Head over here and add your comments: http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-h...

Thia

Avatar for purp2010
iVillage Member
Registered: 02-03-2010
Thu, 10-18-2012 - 9:50pm

I have tried logging in and out the last couple of days and still can't read 99% of posts. I keep getting directed to a blank page with an error 404 message.

Even the link you posted above directs me to that page.

I usually use my playbook tablet to visit ivillage, but can't even sign in on it. Says my ID doesn't exist.

When should I come back and try again?

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Fri, 10-19-2012 - 1:51pm
Purp2010. I fixed the link I posted something was missing but it works now. I sent your info on to the techs. Let me know if anything changes. Thanks, Thia

iVillage Member
Registered: 01-16-2009
Sat, 10-20-2012 - 9:53pm

Any idea when the error message will go away?? Everytime I try to load a message board I am redirected to an error page. Really annoying Yell Cry

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Mon, 10-22-2012 - 6:57pm

Hi Uluvwhittles,

It is the top of the list of things they will be working on tonight, hopefully we will see a fix for it really soon :D