Message Board Updates

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Message Board Updates
9
Thu, 10-18-2012 - 2:39pm

Hi all!

This are looking so much better today! I have a link about the missing siggies :http://www.ivillage.com/creating-message-board-signature/8-a-285470 hope that helps.

I like the clean sleek style, though I do miss my purple font.

Also if you add notes to Jess's Message Board Fixes, she is working closely with us and the techs and giving them all your issues and concerns so the more you tell us the more we can take care of. Head over here and add your comments: http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-h...

Thia

iVillage Member
Registered: 11-14-2004
Thu, 10-18-2012 - 7:35pm

having problems with the message boards.  

I keep getting ERROR whenever i open a post or click on a link, for instances the one you posted to add comments about problems with the site lol 

would love to know whats going on?

iVillage Member
Registered: 03-27-2002
Thu, 10-18-2012 - 9:15pm

It's NOT working for me - and all the posts I made last week are gone. Also, my extremely detailed profile info and photos are missing - everything defaulted to my OLD profile - it only shows my activity from 2002! Yeah - I am a 'veteran' here - lol. Any way of getting back all that input? Thanks. Ted

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Fri, 10-19-2012 - 12:55pm

Hi you two, sorry about the link, I guess it wasn't posting correctly.

http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-h...

I sent your concerns to our techs and if they need further information they may contact you.

Thia

iVillage Member
Registered: 07-04-2006
Sat, 10-20-2012 - 1:06pm

Formatting is wonky too.  Paragraphs disappear and it looks like I typed all one paragraph.  Also, it asks me repeatedly to sign in even though I already have.  I do realize it's new and there will be kinks, but I wanted to let you know.  Thanks.

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Mon, 10-22-2012 - 9:49pm

Hi Stillstanding,

I have sent this info to the techs. Is there anything you need me to add?

iVillage Member
Registered: 11-28-1999
Tue, 10-23-2012 - 10:22am

I still can't sign in on my work computer using Internet Explorer.  It works at home because my password/log in info was saved.

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Tue, 10-23-2012 - 1:29pm

Musiclover,

So is it a matter you don't remember your login pw or it won't recognize it at work?

Avatar for khatru1
iVillage Member
Registered: 06-07-2004
Wed, 10-24-2012 - 11:01am

stillstanding1019 wrote:
<p>Formatting is wonky too.  Paragraphs disappear and it looks like I typed all one paragraph.  Also, it asks me repeatedly to sign in even though I already have.  I do realize it's new and there will be kinks, but I wanted to let you know.  Thanks.</p>

My experience has been that if I clicked "Reply", my paragraphs remained intact. If I chose "Quick Reply", the paragraph formatting got lost and you have one big paragraph. Don't know if this has been fixed yet.

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Wed, 10-24-2012 - 12:22pm

Hi Mouseketerk, Tednaz, Stillstanding, Musiclover and Khatru,

How are things looking today? Any issues you are still having or new ones I need to check into?