The boards aren't working....

iVillage Member
Registered: 01-03-2007
The boards aren't working....
26
Thu, 10-18-2012 - 9:37am

I'm assuming someone knows this, but just in case they don't, I cannot access about half of the threads on various boards, I get time outs and other errors when I click on a lot of the threads. 

Pages

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Thu, 10-18-2012 - 4:24pm

Hi Tom,

I sent this up to the techs. I tried to find it too and no luck. Give me a bit to find out what is going on with it.

Thanks

Thia

iVillage Member
Registered: 12-25-2006
Thu, 10-18-2012 - 2:50pm

I have better luck using Google Chrome rather than IE.  iVillage doesn't know who I am when I try to use IE.....

Changing pains.......ughhhhh.

iVillage Member
Registered: 07-30-2004
Thu, 10-18-2012 - 2:21pm

         Cmthia, I have not been able to find my thread "To look at and be looked at."  I assumed that work is still being done and that it will show up, but I am a little concerned that it is gone.

         Tom,

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
Thu, 10-18-2012 - 12:37pm

Nhgal,

I see you are in today, are there any specific issues you are having we need to address?

We are letting the techs know of bugs and will send in your concerns if you let us know.

Thanks

Thia

iVillage Member
Registered: 08-01-2006
Thu, 10-18-2012 - 10:43am

This is very frustrating!



28999825.jpg picture by nhgal2006

iVillage Member
Registered: 08-01-2006
Thu, 10-18-2012 - 10:37am

I couldn't get in at all Wednesday. Obviously with the way things are looking, it appears thay've gone and made more freakin' changes.



28999825.jpg picture by nhgal2006

Pages