Testing...

Community Leader
Registered: 07-16-2001
Testing...
23
Tue, 10-16-2012 - 7:52pm

Trying this again... 

Editing to add that I can't see replies or create a reply on my phone, and can't login on my computer where I can see replies, so all I can do right now is create threads from my phone that I can't see replies to. I saw Music's post earlier from my laptop, and I see Thia has replied but I can't read them. I can edit from my phone now, though, so that's how I'm typing this. 

Hopefully the messageboard fairies will have this all fixed by morning. 

Music- I didn't log out either, but log was logged out when I got home. It must be a difference in our browsers. 

iVillage Member
Registered: 06-03-2009
In reply to: shywon
Thu, 10-18-2012 - 11:55am
Ok so I see myself here and all of you, that's good hehehe.
Follow me to Coping with Job Loss

Follow me to Birth Control

--------
iVillage Member
Registered: 06-03-2009
In reply to: shywon
Thu, 10-18-2012 - 11:32am
I'm posting simply to see if I can =)
Follow me to Coping with Job Loss

Follow me to Birth Control

--------
Avatar for cfk_3
iVillage Member
Registered: 05-14-1999
In reply to: shywon
Thu, 10-18-2012 - 11:13am

Oh my, under quick reply, everything is pretty normal. However, when I click reply, I have to choose what board I want to comment on and weed back through to find The Single Life, then the thread I wanted to comment on. BTW, after my last quick reply, I could see the complete menu in the Options drop down box. It may have been my own browser settings that was making half of it disappear. Still can't view any replies.  *Editing, that was all in Firefox.  Now that I'm in Internet Explorer, everything appears to be fairly normal. 

Avatar for cfk_3
iVillage Member
Registered: 05-14-1999
In reply to: shywon
Thu, 10-18-2012 - 11:02am
I can't see any replies. Also, when I hover my mouse over options as I'm typing this quick reply, part of the drop down menu is not visible.
iVillage Member
Registered: 01-02-2012
In reply to: shywon
Thu, 10-18-2012 - 6:46am

Had to log in twice to reply, but here goes...testing testing. Smile

iVillage Member
Registered: 05-10-2005
Wed, 10-17-2012 - 8:19pm

I could not log in an reply earlier today (I have IE) but let's see if I can now!

iVillage Member
Registered: 05-10-2012
In reply to: shywon
Wed, 10-17-2012 - 7:54pm
Can only do a quick reply....I hope this is over soon because I miss you all....
Community Leader
Registered: 07-16-2001
In reply to: shywon
Wed, 10-17-2012 - 6:55pm

Okay- looks like I can login and post (I hope) from my laptop.  I still can't read replies from my phone.  Has anyone figured out how to tell which replies/how many replies are new?  Everything looks the same to me.

iVillage Member
Registered: 01-02-2008
Wed, 10-17-2012 - 6:05pm

oh; It appears they fixed the problems. I am on again..dont know how long it will last but I hope its all fixed.

I dont have google chrome nor firefox .. I have internet explorer in case anyone knows why they havent seen me. I can read the posts though but cant comment.

I did get in touch with the moderators and ivillage and they were helpful so thank you for that.

hope this works

iVillage Member
Registered: 11-28-1999
Wed, 10-17-2012 - 10:32am

I think it's still the issue of using Internet Explorer--I can only get on by using Google Chrome, however at home since my password was apparently stored (or something) I can still get through w/ IE.