Testing...

Community Leader
Registered: 07-16-2001
Testing...
23
Tue, 10-16-2012 - 7:52pm

Trying this again... 

Editing to add that I can't see replies or create a reply on my phone, and can't login on my computer where I can see replies, so all I can do right now is create threads from my phone that I can't see replies to. I saw Music's post earlier from my laptop, and I see Thia has replied but I can't read them. I can edit from my phone now, though, so that's how I'm typing this. 

Hopefully the messageboard fairies will have this all fixed by morning. 

Music- I didn't log out either, but log was logged out when I got home. It must be a difference in our browsers. 

Pages

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
In reply to: cmthia
Thu, 10-25-2012 - 5:55pm

HthrWhtvr,

Can you check over here and see if Jess's post helps you? www.ivillage.com/forums/node/119782661

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
In reply to: cmthia
Wed, 10-24-2012 - 7:34pm

HthrWhtvr,

I sent your post on to the techs and also sent a note to Jess asking for her advice on your situation. I will let you know when I hear of something.

iVillage Member
Registered: 05-10-2012
In reply to: shywon
Wed, 10-24-2012 - 5:15pm
Cleared my internet cache, restarted the computer,logged in thru the main page and I STILL can not expand threads or see anything but the original post!!! I am getting seriously frustrated. I understand this is a major overhaul but wtf??? Any replies, for those who can post, need to be in a new post. PLZ HELP
iVillage Member
Registered: 07-23-2012
In reply to: cmthia
Tue, 10-23-2012 - 10:11pm

HthrWhtvr,

I added this to the notes to the techs. Keep checking the help link to check on progress.

http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-h...

iVillage Member
Registered: 05-10-2012
In reply to: shywon
Mon, 10-22-2012 - 5:36pm
Plz help! I can not expand threads or reply to threads!! This is quick reply and it's all I can do. I have logged out and come back in thru ivillage main home page. What am I doing wrong? I can't even see replies....so frustrated. I probably won't even see a response.
iVillage Member
Registered: 07-23-2012
In reply to: shywon
Fri, 10-19-2012 - 1:54pm
Trenner, Glad you are able to post, any problems for you? Thia

Community Leader
Registered: 07-16-2001
In reply to: shywon
Fri, 10-19-2012 - 8:24am

Thia,

I figured it had something to do with those, but it's really not clear that that's what they mean, AND those bubbles are not on the main message board page.  It's not a user-friendly system. 

 

iVillage Member
Registered: 12-05-2010
Thu, 10-18-2012 - 10:17pm

This is the first time I've been able to post since the conversion on Monday. There have been a ;lot of bugs in the system.

iVillage Member
Registered: 07-23-2012
In reply to: cmthia
Thu, 10-18-2012 - 7:29pm

Shywon,

To the left of the thread topic there should be a conversation bubble. When it has no lines (like a lite up light bulb) then it is read, if it has those lines then it is not read.

I will send your new info to the techs. Thanks for keeping me up to date.

Thia

Community Leader
Registered: 07-16-2001
In reply to: shywon
Thu, 10-18-2012 - 6:45pm

Safari is what I have on my phone and I still can't see replies.  I have ie on my laptop and can.  I'm going to have to weed through the updates thread on the help board to see if there's anything new.  I'm really annoyed that it doesn't jump to the first unread message or even show me if I have anything unread anymore.

 

Pages