New Member! first post

iVillage Member
Registered: 09-26-2012
New Member! first post
5
Wed, 09-26-2012 - 11:16am
Hello ladies. I'm Lisa, 30 and DH, 26 have suffered a loss at 10 weeks. My OBGYN said to wait for 2 cycles to try again. I have recieved my second cycle and we have been trying so far. It is day 9 of my cycle so I am expecting to hopefully O in the next week. I have been temping for 2 months but my levels took a long time to drop to negative (I just got my first neg blood test 10 weeks post dnc) so the temps were all over the place and not reliable for charting. I still got 2 periods almost right on time eventhough my hCG levels were still up there. I have been using an OPK as well this month. Has anyone had evidence of O the first month of levels being 0? I dropped to 0 sometime between 9/14 and 9/24 but didn't not have a temp spike between so I don't think I missed my O. I got AF 9/18. Thanks in advance for any responses:smileyhappy:
iVillage Member
Registered: 04-15-2012
Mon, 10-01-2012 - 10:15pm
Welcome to the board. This is the best resource for answers, support, and just not feeling alone. Glad u found us, but sorry for what your fam has had to go through..
Avatar for CW8062012
iVillage Member
Registered: 05-04-2012
Wed, 09-26-2012 - 8:16pm
I'm sorry for your loss but welcome to the board. I chart. I didn't O the month after my d&c but have been good ever since. There is a link to my chart at the bottom of the page if you want to see it. It took me about 2 months for my betas to get below 5. The wait is so frustrating. We are all here for you.
iVillage Member
Registered: 09-26-2012
Wed, 09-26-2012 - 3:59pm
Thanks for the welcome, ladies. I wish you luck as well!