problem with sig continues.

iVillage Member
Registered: 06-30-2010
problem with sig continues.
5
Tue, 07-27-2010 - 7:40am
Who runs this board?  Sometimes when I go to board settings the option to revise my sig isn't even on the list.  When it finally does appear and I paste my ticker link into it, the ticker only shows up as code in my signature.

http://www.whenmybaby.com/ovulation_ticker.php?t=CD_NE" target="_blank">
http://ticker.whenmybaby.com/ticker_ovcdn.php?v=1,1,1,2010-7-24,27,14,0">

About me: A pixie in the city, 41, TTC#1 since May 2010, married 18 years.


Diagnosed with/surgically removed endometrioma Aug 2010. Sept IUI #1=BFN. Nov IUI #2=BFN. Uterine polyp removed Jan. 2011. Jan 2011 IVF cancelled. No response. 2nd

iVillage Member
Registered: 08-07-2007
Tue, 07-27-2010 - 10:27am

Hi citypixie,


The iVillage Community Moderators check in on this board often and are happy to answer questions.

iVillage Member
Registered: 06-30-2010
Tue, 07-27-2010 - 3:32pm
thanks for trying.

About me: A pixie in the city, 41, TTC#1 since May 2010, married 18 years.


Diagnosed with/surgically removed endometrioma Aug 2010. Sept IUI #1=BFN. Nov IUI #2=BFN. Uterine polyp removed Jan. 2011. Jan 2011 IVF cancelled. No response. 2nd

iVillage Member
Registered: 08-07-2007
Tue, 07-27-2010 - 4:04pm
It doesn't usually work when you click on "board settings" from this particular message board.

iVillage Member
Registered: 06-30-2010
Tue, 07-27-2010 - 4:40pm
test

About me: A pixie in the city, 41, TTC#1 since May 2010, married 18 years.


Diagnosed with/surgically removed endometrioma Aug 2010. Sept IUI #1=BFN. Nov IUI #2=BFN. Uterine polyp removed Jan. 2011. Jan 2011 IVF cancelled. No response. 2nd

iVillage Member
Registered: 08-07-2007
Tue, 07-27-2010 - 4:58pm
Yay!