Anyone else having "speed" Issues (m)

iVillage Member
Registered: 03-26-2003
Anyone else having "speed" Issues (m)
6
Thu, 03-27-2003 - 8:21am
Seems that it takes forever to get from one screen to the next... Am I the only one that is experiencing this? (I have high speed cable internet, so normally my connection is extremely quick.)

Just wondering if it was me -

Deann

iVillage Member
Registered: 03-27-2003
Thu, 03-27-2003 - 9:00am
I am on a cable modem with a brand new computer, and it is taking me 60 to 90 seconds to get from one screen to the next. Don't have the patience for this!
iVillage Member
Registered: 03-27-2003
Thu, 03-27-2003 - 9:00am
Yes, very slow. I have DSL but it feels like dial-up right now. I won't be able to be here too much at this pace. I don't know if it's because it wants to pop up a new window for everything. I wonder if there's a way to get that outline view to show all the messages inside them at once.

Kaycee (grad with Joshua, 7 weeks old!)

iVillage Member
Registered: 03-26-2003
Thu, 03-27-2003 - 9:05am
Same here. It's driving me crazy - for the type of internet service I have, this should pull up right away.

-Deann

Avatar for janinekaypg
iVillage Member
Registered: 03-27-2003
Thu, 03-27-2003 - 9:29am
Me too! It isn't just you. It took almost 5 minutes for the board to even load!! Blech....
Avatar for tahoebean
iVillage Member
Registered: 03-28-2003
Fri, 03-28-2003 - 2:27am
same here... super fast computer, super fast connection, and this crap doesn't work in any browser than internet exploder, and it takes *forever* to load and redraws itself three or four times before I can read anything. Very annoying.

~Bean

Avatar for adekubber
iVillage Member
Registered: 03-27-2003
Fri, 03-28-2003 - 8:35am
Your not alone! I have a DSL line and it feels just as slow as a dile up connection. This is the whole reason I dont check the boards from home. It takes to much time.

Ang