Board Settings

iVillage Member
Registered: 07-27-2002
Board Settings
5
Thu, 11-13-2008 - 10:31am
I recently switched to a Mac and now have to go through Firefox or Safari. I noticed when I posted messages to the board using Safari that I couldn't use the spell check option. Using Firefox the spell check worked. I also noticed that I lost the ability to change fonts, colors, underline, etc. What happened?

PhotobucketYahoo! Avatars


 


 

Photobucket

Avatar for cl_emty_nstr
iVillage Member
Registered: 03-19-2003
Sat, 11-15-2008 - 11:17am

I don't have a Mac so I don't know but I did find this page http://www.tuaw.com/2007/05/07/mac-101-enabling-built-in-spell-check/


 


Have a nice day !.
iVillage Member
Registered: 07-27-2002
Sat, 11-15-2008 - 2:19am
Thanks for the info. I downloaded Opera but it's still the same when it comes to fonts, colors, etc. Plus, the spell check doesn't seem to work either.

PhotobucketYahoo! Avatars


Photobucket

Avatar for khatru1
iVillage Member
Registered: 06-07-2004
Fri, 11-14-2008 - 9:21am

you can also try the Opera browser, its free and that have a MacOS version.

http://www.opera.com/download/index.dml?custom=yes

iVillage Member
Registered: 07-27-2002
Thu, 11-13-2008 - 8:40pm

Thanks. The spell checker works very fast in Firefox. I don't have a clue about HTML codes and how to use them. I wish I could still use IE to reach the boards but I don't think there is any way you can do that from a Mac.

PhotobucketYahoo! Avatars


Photobucket

Avatar for klrambo
Community Leader
Registered: 10-19-2000
Thu, 11-13-2008 - 6:31pm

Hello, Sandy.

Co-Community Leader at:
50 & Up Friends | Menopause & Perimenopause
 
My Web sites:
50 & Up Friends | Ladybug’s Recipes | Menopause Oasis

You are loved ~~ far more than you may ever know!