Hmm .. well .. thoughts ?

Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Hmm .. well .. thoughts ?
60
Mon, 10-15-2012 - 5:38pm

Well I finally got here but not easy ::sigh::
What do you think so far?




Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Mon, 10-15-2012 - 10:43pm

wildflower05 wrote:
<p>I guess all our bookmarks are gone.</p>

Do you mean how to get here using them?
If that is what you mean then they may be redirected :)




Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Mon, 10-15-2012 - 10:45pm

jammin2bach wrote:
OK the fun begins - I clicked on reply again and got a message that I was replying, and this big number after it ... but no way to reply ... then I chose "sort oldest to newest" and I got a bunch of discussion topics from 2004. The only way I can reply right now is to use "quick reply." But I still can't see others' replies. I did subscribe to the topic ... but how long do I have to wait to see other replies in a thread?

You want newest to oldest,
Hope you'll be able to see replies by time we awake in the morning :)




iVillage Member
Registered: 08-08-2003
Mon, 10-15-2012 - 11:22pm

Bookmarks and subscriptions on the right are all gone. 

Forgot now how to bookmark boards.

Photobucket
Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Mon, 10-15-2012 - 11:26pm

wildflower05 wrote:
<p>Bookmarks and subscriptions on the right are all gone. </p><p>Forgot now how to bookmark boards.</p>


They are still there on the right along with edit preferences.
I would wait a day or two to book mark anything.
Still some bugs I am sure so ..
Depending what browser you are using just add the board to your favorites for now :)




iVillage Member
Registered: 08-08-2003
Tue, 10-16-2012 - 1:11am
Ok, thanks, will just use favorites.
Photobucket
Avatar for grammyellen
iVillage Member
Registered: 04-04-2007
Tue, 10-16-2012 - 6:29am

i have always just used my favorites to find the boards, karyn. never understood the bookmark thingy they had here.

the board is much faster for me and i have not had any problems other than not being able to get into the sand box.

i'm sure it will take a few days before they have all the bugs worked out. we just have to have patience. lol

Photobucket

iVillage Member
Registered: 07-09-2001
Tue, 10-16-2012 - 9:08am

I'm not sure what's going on & if everybody sees what I see.  This was happening yesterday & is still the same today.  Even though I seem to be logged in & it says "Hi, ludam!" on top left, it seems that my posts are showing up as "visitor".  The last post in the Scrabble thread is mine i believe, & it says "visitor" when you're looking at the whole board.  When I try to click on the thread to see how it looks there, I get this message "The website encountered an unexpected error. Please try again later."  Same thing was happening yesterday.  I see everybody else's screen names, but not mine.  Can you tell me what you see in that thread and in this one?  And if you can open that thread.  I'm  not sure if it's me or the boards. 

Also, I can click on "Edit Profile", but not on "Hi, ludam!"up on top. Again, not sure if it's just me or if everybody is having that problem.  Not sure if I should try to log off, then log back on again or what. 

Oh, also it shows me how many posts there are in each thread, but not how many were read.  I'm guessing they're all showing as unread, even though I seem to be logging in.  Is that what everybody's getting or just me for some reason?

I hope this post shows up.





 




Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Tue, 10-16-2012 - 9:16am

ludam wrote:
<p>I'm not sure what's going on &amp; if everybody sees what I see.  This was happening yesterday &amp; is still the same today.  Even though I seem to be logged in &amp; it says "Hi, ludam!" on top left, it seems that my posts are showing up as "visitor".  The last post in the Scrabble thread is mine i believe, &amp; it says "visitor" when you're looking at the whole board.  When I try to click on the thread to see how it looks there, I get this message "The website encountered an unexpected error. Please try again later."  Same thing was happening yesterday.  I see everybody else's screen names, but not mine.  Can you tell me what you see in that thread and in this one?  And if you can open that thread.  I'm  not sure if it's me or the boards. </p><p>Also, I can click on "Edit Profile", but not on "Hi, ludam!"up on top. Again, not sure if it's just me or if everybody is having that problem.  Not sure if I should try to log off, then log back on again or what. </p><p>Oh, also it shows me how many posts there are in each thread, but not how many were read.  I'm guessing they're all showing as unread, even though I seem to be logging in.  Is that what everybody's getting or just me for some reason?</p><p>I hope this post shows up.</p>


They are working on the visitor thing ludam,
I saw it yesterday as well.
As for reading replies it appears one must open the thread to find last reply ::sigh::
Let's hope they fix the bugs soon :)




Avatar for hugss
iVillage Member
Registered: 09-25-2010
Tue, 10-16-2012 - 9:18am

grammyellen wrote:
<p><span style="font-size:medium; font-family:comic sans ms,sans-serif">i have always just used my favorites to find the boards, karyn. never understood the bookmark thingy they had here.</span></p><p><span style="font-size:medium; font-family:comic sans ms,sans-serif">the board is much faster for me and i have not had any problems other than not being able to get into the sand box.</span></p><p><span style="font-size:medium; font-family:comic sans ms,sans-serif">i'm sure it will take a few days before they have all the bugs worked out. we just have to have patience. lol<br /></span></p>

The favorites bookmark pre Lithuim days was fabulous Ellen,
So then I/we learned to put boards in our favorites just like now .. not an issue anymore.
The fact that we don't know how to get siggies here is, LOL
Not to mention there are no choices of color fonts ::gasp::
Several bugs & hope they get fixed soon :)




iVillage Member
Registered: 07-09-2001
Tue, 10-16-2012 - 9:20am

OK, this is strange.  So I either can't open the threads in which I posted at all or I can only open it to the first five & when I try  to open the other ones, presumably with my posts in them, I get that message about the website trouble.  I also cannot change it to show more than 5 posts.  I get that message when I try.  But in the threads where i did not post, I can do it.  And my screen name showed up in this post & I can open it & change it to read more than five posts at a time. 

Is this happening to anybody else or am I special?  this is frustrating.