Princess Boy

Avatar for cmpat
iVillage Member
Registered: 02-21-2003
Princess Boy
42
Mon, 01-03-2011 - 3:45pm
Photobucket

Pages

Avatar for mom34101
iVillage Member
Registered: 03-27-2003
In reply to: cmpat
Fri, 01-07-2011 - 3:11pm
Yes, I do have the "display menus when I mouse over them" box checked, so that's not it. For carriage returns, I just use the "enter" key. It looks fine when I type it, but when the post appears, there are no paragraph breaks. For example, there are multiple paragraphs in this post, but I don't think you will be able to see them. I don't know if they show up in "preview" format, because whenever I click on "preview," I get a blank screen and lose my post, so I don't bother using it. I don't really care about spell check, so no need to go through all that information to figure it out. But if you're interested, here's an example of the error message I get when I try to use it (this message always causes me to lose my post): An Unexpected Error has occurred. * Sorry, your request failed. A notification has been sent to the development team for investigation. Exception ID: 7BB8CA99 Please click the Back button on your browser.
Avatar for cmerin
Administrator
Registered: 01-20-2004
In reply to: cmpat
Fri, 01-07-2011 - 3:33pm
Hmmm... (I know, very technical, lol.)

When you hover over the options spot, do you get the little box that appears? I'm thinking there is something in your browser that is preventing the correct functions to occur, or something else that is running on your computer preventing it. Does this happen in any other browser? Would you be willing to try in IE7 or 8 or even Chrome or Safari to let me know if that makes a difference?

I did pass along that error code to see if I can get some information on that as well.

Thank you!

Erin
Community Technical Assistant | Community Moderator
iVillage.com

Pages