Post-Launch Check In!

iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Post-Launch Check In!
2
Tue, 10-23-2012 - 1:27am

Hi, everyone.  I wanted to post to see if anyone is still experiencing any problems accessing the forums.  Our techs are still working to get everyone back up and running.  I know there is still an issue with accessing the forums using mobile devices (tablets and phones).  If you are unable to reply to this thread, please send me an e-mail at pboards@mail.ivillage.com with ATTN: JEN in the subject line or you could send me a private message.

Jessica, our Community Director, has been posting updates from our techs as she receives them.  You can see those posts on the iVillage Help forum:  http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help

Thank you so much for being a part of the iVillage community.  

iVillage Member
Registered: 03-19-2002
Tue, 10-23-2012 - 1:04pm

There also is a problem accessing the boards on Firefox from a netbook, those who are like me using a netbook and Windos 7 starter edition, better switch to Internet Explorer for the time being. I hate IE but this is the only way I can check the boards right now :-( Hopefully the glitches will be ironed out quickly.


Powered by CGISpy.com


My Adventures

iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Tue, 10-30-2012 - 1:53pm
Cynthia, I noticed on my netbook that if I zoom out, it comes out of "mobile mode." That's something to try if you'd rather not use IE. I'm still waiting to find out about a fix on this from our techs. They're in NYC and being affected by Sandy. I'll send out an update as soon as I have one.