Post-Launch Check In!

iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Post-Launch Check In!
5
Tue, 10-23-2012 - 1:27am

Hi, everyone.  I wanted to post to see if anyone is still experiencing any problems accessing the forums.  Our techs are still working to get everyone back up and running.  I know there is still an issue with accessing the forums using mobile devices (tablets and phones).  If you are unable to reply to this thread, please send me an e-mail at pboards@mail.ivillage.com with ATTN: JEN in the subject line or you could send me a private message.

Jessica, our Community Director, has been posting updates from our techs as she receives them.  You can see those posts on the iVillage Help forum:  http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help

Thank you so much for being a part of the iVillage community.  

iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Wed, 10-31-2012 - 2:21pm
I'm glad you're back in, Rhae! If you notice anything not working like it should, please let me know. Our techs are in NYC, so communicating with them is difficult this week. I'm still collecting issues to send their way.

Community Leader
Registered: 05-04-2011
Wed, 10-31-2012 - 12:28pm

This is the first time I've been able to access the boards in several days.  Every time I tried to sign in, I got an Error 404 Guru Meditation message, whatever that is.

iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Mon, 10-29-2012 - 10:46am
They're still working on a fix for saving your preferences (including the signature). I'm waiting to find out the status. Our techs are in NYC, so I'm not sure what the situation is right now with the storm. I'll let you know as soon as I get an update.

iVillage Member
Registered: 10-15-2001
Fri, 10-26-2012 - 12:13pm

This is my first time stopping in so we'll see if this works.

Photobucket
iVillage Member
Registered: 10-02-2012
Tue, 10-23-2012 - 4:04pm

I can still do everything through IE but some stuff posts twice and/or takes a long time to process. Still no change for me on FF or chrome.  Siggy is still disabled because I am not authorized to change it.