I thought I had lost you!

Avatar for carolejd
iVillage Member
Registered: 01-13-1999
I thought I had lost you!
9
Tue, 10-16-2012 - 8:16am

YIkes! I logged on last night and this morning through my usual bookmark, and found myself whisked to a "find a conversation" page which gave very odd results when I tried to find a conversation here lol!

I finally tried logging on and sneaking back here via my preferences/board settings etc. Now I have made myself a new bookmark :)

I knew there were going to be some changes during the move, but I must have missed the part that said when the move was actually going to be, and that'd need to find myself a new way in!

Carole

iVillage Member
Registered: 03-21-2003
Tue, 10-16-2012 - 8:25am

My bookmark worked but I had to sign in twice to post and now there is a huge white blob in the middle of my screen.  I can't see most of my post.

Avatar for carolejd
iVillage Member
Registered: 01-13-1999
Tue, 10-16-2012 - 9:00am

How weird, hope that goes away! The look of mine was a bit odd, but I went in and played with my preferences settings and now it has more the look I am used to,

Carole

iVillage Member
Registered: 05-15-2009
Tue, 10-16-2012 - 10:08am
Hi, everyone. Our tech team is working the kinks out as we speak, but if you have any problems at all, please feel free to email me at pboards@mail.ivillage.com. If your old links aren't working, could you please let me know which link you were using? They are supposed to be redirecting, and if they aren't then that's something I want to escalate to our tech group. Thanks!

Avatar for layneo
iVillage Member
Registered: 11-07-1998
Tue, 10-16-2012 - 2:16pm

I had a similar experience Carole and had to make a new bookmark.  Just now I've been going round in circles trying to log in but patience paid off in the long run.  Hmmm....just noticed there is no spell checker, I'll have to be doubly careful now!

Elaine

Avatar for georapper
iVillage Member
Registered: 01-06-2000
Tue, 10-16-2012 - 7:27pm
I'm IN!!!! Had to come through Google Chrome. IE would not let me log in. Happy to be back. :)

&nb
Avatar for carolejd
iVillage Member
Registered: 01-13-1999
Wed, 10-17-2012 - 9:04am
Welcome home :)

Carole

Avatar for layneo
iVillage Member
Registered: 11-07-1998
Wed, 10-17-2012 - 2:08pm

I just clicked on Replies on the Home Page and the first post I saw was "Welcome to the New Board Format" but it was from 2003!

Elaine

Avatar for carolejd
iVillage Member
Registered: 01-13-1999
Wed, 10-17-2012 - 5:14pm
Haven't we had another new format between 2003 and now? things do seem to blue these days, but I am sure there was a more recent one than that!

Carole

Avatar for layneo
iVillage Member
Registered: 11-07-1998
Thu, 10-18-2012 - 2:15am

Yes, there was Carole, I think it was around two years ago.

Elaine