Happy New Year!! Feedback needed

iVillage Member
Registered: 06-11-2007
Happy New Year!! Feedback needed
7
Sat, 01-01-2011 - 8:01pm

Hope everyone had a safe New Years Eve and so far, is having a good new year! I know I certainly am.

With the new year starting, I thought it would be a good time to check in with everyone to get some feedback on how to get postings up on the board. I would love to get some feedback and suggestions from you on what you like, don't like, and think needs to be improved on the board (and even on IV overall!).

iVillage Member
Registered: 05-11-2008
Mon, 01-03-2011 - 6:15pm

Happy New Year, all!

iVillage Member
Registered: 06-11-2007
Mon, 01-03-2011 - 7:37pm

Hi Lauren-
Thanks so much for checking in and thanks for the feedback. I will def pass your concerns on. I know that a lot of people have had difficulty with the new format, and others have had issues with the speed as well. I know that is something that IV has been working on, but I will let them know it is still a problem for some.

Always feel free to send me a message if you are having problems :) This board was so important to me when I was PG and I would love to get it hopping again!

BTW, I can't believe Gavin will be 2 in five months. Holy Cow! How time flies!

iVillage Member
Registered: 08-27-2008
Tue, 01-04-2011 - 3:31pm
I wish I had some good thoughts for you here. I noticed a HUGE drop in all the boards when the new format came into play. I like your questions of the week and roll calls...not sure how much else you can do to facilitate more conversation.
Avatar for ineedicecream
iVillage Member
Registered: 07-19-2005
Thu, 01-06-2011 - 1:27am

Happy New Year!

I think the recent slowness of this board can be attributed to 2 things:

1 - I think the new format has driven away some old users.

iVillage Member
Registered: 10-28-2005
Thu, 01-13-2011 - 7:54am

Hi Lauren,

I'm sorry to hear that you are still having problems with slowness on the boards. We have done a lot of fixes to correct this for most people but if you (or anyone else) are still having problems, we need to get that fixed too. Can you give me a little more information before I pass this along?

What browser are you using? (IE 8, FireFox, Chrome?) Does this only happen when opening posts or also when replying to a post or starting a new one? Does it happen all the time or just particular times of the day?

We do try to address all the problems out there, I hope we can fix yours for you!


iVillage Member
Registered: 05-11-2008
Sat, 01-15-2011 - 3:24pm

Wendy,

Thanks for your reply. The boards are actually

iVillage Member
Registered: 10-28-2005
Tue, 01-18-2011 - 10:33am

I'm so glad to hear that, Lauren!

I hope if anybody else is still having problems with the boards, they will let me know. :)