Implantation at 5dpo or something wrong?

iVillage Member
Registered: 11-08-2005
Implantation at 5dpo or something wrong?
1
Sat, 06-29-2013 - 8:48am

Been ttc for almost two yrs. recently, my af has been off track-last o was march and haven't had af since. it was anovulation cycle-temps stayed up for only 2 days. went to first infertility appt. where they wanted to do all these tests as soon as i got af. it didnt come yet. i was busy and just wanted to wait a little longer as i was uncomfortable with what kind of drugs and the xrays etc they would use. WELL i had a positive opk on june 21 and have had post-o temps remain high. on june 26 i was having uncomfortable pain- mild cramping that got to point i used heat pad. that evening tmi- i felt wet and felt dripping. went to bathroom and there was brownish blood spots. i continued to have cramping all night. that was only time i had any blood. 8dpo today, temps are still high. breasts usually get unbelievably sore, but a few days before O, my left nipple hurt alot, and now both breasts are very minor pain, except both nipples are sensitive. cervix feels high and soft, and i cant reaaly describe it, but the tip feels flatter or wider than normal. cm has been minimal but creamy wet. 

Since 5dpo seems a bit early, what else could the spotting and cramping have been! if its a 2nd estrogen surge in mid cycle, like i read it could be- does that involve cramping though?

I dont want to start fertility treatment! haha 

iVillage Member
Registered: 06-29-2011
Mon, 07-01-2013 - 5:41pm
Your cycle sounds like it's giving you fits! I think it sounds promising, I wouldn't start anything either at least until you know what's going on. Are you going to test soon?