Soon! =)

iVillage Member
Registered: 07-18-2010
Soon! =)
25
Tue, 09-20-2011 - 1:07pm

Currently on CD 14, today is BD day! lol.
Been BDing every OTHER day this month instead of EVERY day like I did last month.
I usually O on CD15, CD16, or CD17, so I'm getting excited for Cycle 2 of TTC.
Hoping this month is "THE" month that I can see that 2nd pink line! :smileyhappy:

Pages

iVillage Member
Registered: 08-01-2003
In reply to: hohoswife888
Tue, 09-20-2011 - 3:40pm
Good luck!
Photobucket
iVillage Member
Registered: 03-01-2011
In reply to: hohoswife888
Tue, 09-20-2011 - 5:46pm
Me too! Me too! I'll be O'ing sometime in the next few days...let's go get our eggos prego!!
Photobucket
iVillage Member
Registered: 07-18-2010
In reply to: hohoswife888
Tue, 09-20-2011 - 7:49pm

HAHAHA!!! Eggos preggo.......that's hilarious!

Let's do it!!!

(absolute pun intended) :smileyvery-happy:

iVillage Member
Registered: 03-01-2011
In reply to: hohoswife888
Tue, 09-20-2011 - 8:22pm
Oh we're doing it ;)

Not sure if anyone else is joining us -most of the girls in my other group aren't O'ing til next week..
Photobucket
iVillage Member
Registered: 08-17-2011
In reply to: hohoswife888
Wed, 09-21-2011 - 11:18am
Rebekah, for some reason the private message is not working. :(
iVillage Member
Registered: 08-17-2011
In reply to: hohoswife888
Wed, 09-21-2011 - 12:40pm
Me too!!! CD 13 and I normally O on CD 14-16 :) Lets go bbaby making machine! :P
iVillage Member
Registered: 07-18-2010
In reply to: hohoswife888
Wed, 09-21-2011 - 2:26pm

That's odd. It was working fine last night, let me try to send you something and see if you receive it. Maybe they are working on it.

iVillage Member
Registered: 08-17-2011
In reply to: hohoswife888
Wed, 09-21-2011 - 3:06pm
I know it won't let me send anything. I received the test message and it says that the name hohoswife888 is to ambiguous§ to select a name, then I select your name and it says the same thing after I click send :( I got ur message last night and tried to reply this morning. :( can u see if u have blocked PM or me lol ;p
iVillage Member
Registered: 07-18-2010
In reply to: hohoswife888
Wed, 09-21-2011 - 3:33pm

That is weird! I don't have anything blocked, I added you to my "friends" on here a day or so ago. I haven't changed any settings or anything. I don't know what the problem is, maybe it's under maintenance or something. It won't let you just click "reply" on my test message?

iVillage Member
Registered: 08-17-2011
In reply to: hohoswife888
Wed, 09-21-2011 - 4:09pm
Nope :(

Pages