Here at last!!! More board problems?

iVillage Member
Registered: 10-15-2001
Here at last!!! More board problems?
13
Wed, 11-28-2012 - 1:41pm

I haven't been able to get on the board for the last three days.  The problem seems different that the ones that first came up after the "migration."  I just repeatedly get an internet failure message when I try to access this board from my bookmark or by going to iVillage.com and navigating using the "Boards" link on the toolbar above.  Are other people having this particular issue?  Is it related to the migration or something else? 

I really miss this board and "my girls" here.  I do not want to go to the Facebook group.  I would rather go with the flow, and let the glitches be flushed out.  But I hate missing out on your news and updates.  :( 

 

Photobucket

Pages

iVillage Member
Registered: 10-15-2001
Fri, 12-07-2012 - 12:04am
Melissa, I appreciate your efforts! It's just sad to watch our lovely community dwindle. I'm holding out hope that it will rebound though. I've had an easier time getting the board to load this week. Replying is still bumpy.
Photobucket
iVillage Member
Registered: 11-01-2005
Thu, 12-06-2012 - 3:41pm
Melissa, I use IE or Firefox...both have the same problems

Photobucket


Avatar for Cmmelissa
iVillage Member
Registered: 11-13-2008
Mon, 12-03-2012 - 11:46am
Liz, what do you mean the pages disappear when you start a post? Can you get me a screen print of it when it happens and let me know what browser you are using? I hope that we can get these problems worked through, just know I'm here to listen when you are frustrated with the issues.

Avatar for Cmmelissa
iVillage Member
Registered: 11-13-2008
Mon, 12-03-2012 - 11:44am
Ruby, I'm sorry that you are having these problems. I haven't run into the problem you are describing, what browser are you using? I know you are frustrated, and I get it. I wish I could do more to make it work better for you all :( I wish you would start posting on the April EC, if we can get a couple of regular posters others will jump in. Pretty please!!

Avatar for Cmmelissa
iVillage Member
Registered: 11-13-2008
Mon, 12-03-2012 - 11:40am

Christine, the mobile version has been working, at least with quick reply.  I believe I posted an update about it, please forgive me if I didn't.  For setting up subscriptions, there are instructions at this link:

http://www.ivillage.com/forums/ivillage-women/around-ivillage/ivillage-help/ivillage-help/how-add-email-notifications#new

We have been seeing some progress, a but I get how frustrating it is when it's not happening as fast as you expect.  We are continuing to send in issues we find to the tech team, and the boards are a major priority for them.  Jess has been out sick so we are waiting on another update from them.  

iVillage Member
Registered: 02-16-2008
Mon, 12-03-2012 - 9:45am

I'm struggling to get on too. Back at work now, so I should have *more* time to post, but it's tough when pages disappear whenever I try to start a discussion. I miss you all!

by sara photo sigbysara.jpg
iVillage Member
Registered: 11-01-2005
Sun, 12-02-2012 - 8:26pm

I'm having a harder time getting back to this board with all the glitches. 

Just now I had to log in twice.  Every time I click on ANY link within the board, it jumps me back to the top of the page and I have to click every single link twice to finally get to read.  Its so frustrating. 

I've been so patient with every single change over the years and I know with the hurricane, this cant be easy.  I'll give it a bit longer but seriously....there are masses exoduses every time there is an "update."  Its hard to keep a community going with that every year or so.  The EC's used to be hopping places...now they are deader than dead, I havent even bothered to start posting at all on the April 2013 EC when EC's/PG's used to be soooo much busier a few years ago.

Photobucket


iVillage Member
Registered: 11-01-2005
Sun, 12-02-2012 - 8:26pm

I'm having a harder time getting back to this board with all the glitches. 

Just now I had to log in twice.  Every time I click on ANY link within the board, it jumps me back to the top of the page and I have to click every single link twice to finally get to read.  Its so frustrating. 

I've been so patient with every single change over the years and I know with the hurricane, this cant be easy.  I'll give it a bit longer but seriously....there are masses exoduses every time there is an "update."  Its hard to keep a community going with that every year or so.  The EC's used to be hopping places...now they are deader than dead, I havent even bothered to start posting at all on the April 2013 EC when EC's/PG's used to be soooo much busier a few years ago.

Photobucket


iVillage Member
Registered: 09-12-2008
Sat, 12-01-2012 - 10:55pm

Thankfully I've been able to login most of the time but every once in awhile get the "not authorized to post comments" error on the PC version.

Any update on the ability to reply through the mobile version and the notifications?

Each week that goes by without any improvements is another week we lose more people, IMO. It's a ghost town around here! :-(

Avatar for Cmmelissa
iVillage Member
Registered: 11-13-2008
Fri, 11-30-2012 - 3:26pm
I'm sorry that you ran into that message, it's usually happening on mobile version.

Pages